2021 VW ID.4 Kötü Değil, Ama Hala Bazı İyileştirmelere İhtiyacı Var

Ototeknikveri     07 Mart 2021 01:28

Volkswagen ID.4, Alman markanın elektrikli araçlarını Kuzey Amerika'ya tanıtacak model. Bununla birlikte, Engineering Explained'ın bu incelemesine dayanarak, SUV'nin Tesla Model Y ve Ford Mustang Mach-E gibi rakipler için denk olarak kabul edilebilmesi için birkaç sorunun çözülmesi gerekiyor.

2021 VW ID.4 Kötü Değil, Ama Hala Bazı İyileştirmelere İhtiyacı Var
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

ID.4'ü sürmek için, 201 hp güç çıkışı ve 309 Nm torka sahip arkaya monte edilmiş bir elektrik motoru kullanılıyor. Pro versiyonunda, SUV 82 kWh pil paketine sahip ve tek şarjla 403 km seyahat edebiliyor. Bu, arkadan çekişli Ford Mustang Mach-E'nin 370 km'lik menzilini geride bırakıyor.

 

Engineering Explained'in ??açıkladığı gibi, VW ID.4, hızlı şarj söz konusu olduğunda da Mustang Mach-E ile kapışabiliyor. Bir Electrify America şarj cihazına bağlandığında, araç sadece 35 dakikada pili yüzde 10'dan yüzde 80'e kadar doldurabildi. Yüzde 15'ten yüzde 65'e kadar bir şarj, YouTuber'ın kendi Tesla Model 3'ünden sadece 1 dakika daha yavaş, sadece 22 dakika sürdü.

 

Yine de ID.4'ün bir takım sorunları var. Örneğin, navigasyon sistemi Electrify America şarj cihazlarına öncelik vermiyor ve genellikle sizi yavaş şarj cihazlarına gönderebiliyor. Ek olarak, 2.1 ton ile araç çok ağır ve bir ısı pompası veya bir ön bagaja sahip değil. VW ayrıca ID.4'ü tek pedallı sürüş işleviyle donatmamış.

Son Güncelleme : 07 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo