Ford’un 2022 Maverick Kamyoneti Meksika'da Sessizce Üretime Giriyor

Ototeknikveri     07 Mart 2021 02:48

Ford, geçtiğimiz ay Meksika'nın Hermosillo kentindeki fabrikasında yeni "C-Pick Up"ı üretmeye başladı. Yeni modelin, Ford'un ticari serisinde Ranger'ın altına konumlanacak olan yeni 2022 Maverick olduğuna inanılıyor.

Ford’un 2022 Maverick Kamyoneti Meksika'da Sessizce Üretime Giriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford, CNBC'ye göre, şirketin aylık üretim verilerinde haberleri yatırımcılarla paylaştı ve 21 yeni "C-Pick Up" örneğinin Meksika fabrikasında üretildiği belirtildi. Büyük olasılıkla, bu 21 örnek test için üretim öncesi modeller.

 

Üretim hattındaki 2022 Maverick'i gösteren bir fotoğraf Ocak ayı başlarında sızdırıldı ve bize Ford'un yeni aracının neye benzeyeceğine ilişkin oldukça iyi bir fikir verdi.

 

2022 Maverick'in, Escape ve Bronco Sport gibi modeller tarafından da kullanılan Ford'un C2 platformunu temel alması bekleniyor. Ford’un yeni kompakt kamyoneti, C-şekilli farlar ve geniş bir ızgarayla farklı bir ön kısma sahip olacak.

 

Yeni kompakt kamyonetin hem ABD'de hem de Orta ve Güney Amerika dahil olmak üzere diğer bölgelerde satışa çıkması bekleniyor. Yeni Maverick'in 1.5 litrelik ve 2.0 litrelik EcoBoost motorlar dahil olmak üzere en az iki motorla sunulması bekleniyor. Temel modeller önden çekişli, dört tekerlekten çekişli ve isteğe bağlı otomatik şanzımanla birlikte gelebilir.

 

Sızan görüntü ve önceki casus fotoğraflar, yeni Maverick'in dört kapılı bir çift sıralı kabinle satışa sunulacağını gösteriyor. Yeni model, 26.015 $ 'dan başlayan orta boy Ranger'dan daha uygun fiyatlı olacak ve önceki haberlere göre başlangıç ??fiyatı 20.000 $' ın biraz altında olacak.

 

Ford’un CEO'su Jim Farley geçtiğimiz günlerde otomobil üreticisinin ticari araç kısmının "daha uygun fiyatlı versiyonlara yatırım yaptığını" söyledi ve "firmanın bugün rekabet ettiği noktanın altında yeni modeller bekleyebileceğimizi" ekledi.

Son Güncelleme : 07 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo