Audi E-Tron GT Lüks Bir Station Olarak Daha Çarpıcı Görünüyor

Ototeknikveri     07 Mart 2021 02:57

Audi E-Tron GT'nin küresel olarak tanıtılmasının ardından yeni çıkan elektrikli araç, lüks bir station olarak çizildi ve daha da etkileyici görünüyor.

Audi E-Tron GT Lüks Bir Station Olarak Daha Çarpıcı Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

E-Tron GT'nin temelini oluşturan, Porsche Taycan ile aynı J1 Performance Platformu, aracın teknolojilerinin çoğunu Weissach'ın elektriklisi ile paylaştığı anlamına geliyor. Bu, 800V elektrik mimarisini ve çift elektrikli motoru, iki vitesli şanzıman düzenini içeriyor. Ancak bizim gözümüze Audi, Porsche'den daha iyi görünüyor.

 

Ön kısım, şık farlar, sahte bir ızgara ve geniş hava girişleriyle karakterize edilirken, arka kısımda LED arka lambalar, bir ışık çubuğu ve keskin bir difüzör hakim. Audi’nin elektriklisine benzersiz bir görünüm kazandırmak isteyen Rain Prisk, onu bir lüks station olarak tasarladı.

 

E-Tron GT'nin bu versiyonunu yaratırken, tasarımcı iki arka kapıyı çıkardı ve ön kapıları uzattı. Tavan çizgisi genişletildi ve arka camın üzerinde oturan belirgin bir spoylere doğru inceliyor. Bir dizi özgün tekerlek ve bir bagaj rafı çarpıcı güzel görünümü tamamlıyor.

 

E-Tron GT'nin iki kapılı lüks station versiyonu piyasaya çıkacak mı? Kısa cevap hayır. Bununla birlikte, birkaç gün önce Porsche, Taycan'ın Cross Turismo versiyonunu tanıttı ve Audi'nin istediği takdirde, E-Tron GT'nin dört kapılı bir station türevi yapabileceğini varsayıyoruz.

Son Güncelleme : 07 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo