Güncellenmiş 2022 Volvo XC60 Yeni Teknolojilerle Geliyor

Ototeknikveri     09 Mart 2021 11:59

Volvo, 2022 model yılı için XC60'ı güncelledi, onu daha akıllı hale getirdi ve çok ince bir görsel makyaj yaptı.

Güncellenmiş 2022 Volvo XC60 Yeni Teknolojilerle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kuzey Amerika versiyonunun ayrıntılarını henüz almamış olsak da, Avrupa'da 2021 aracı olarak pazarlanacak olan küresel model, yeni Android destekli bilgi-eğlence sistemiyle geliyor. Google'ın işletim sistemine aşina olanlar için sistem kullanıcı dostu bir deneyim sağlıyor ve kullanıcıların Dijital Hizmetler (Digital Services) paketine kaydolmasına olanak tanıyor.

Bu paket, teknoloji devinin kişisel asistanı, Haritalar navigasyonu ve tüm Avrupa Birliği ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Google Play aracılığıyla kullanılabilen yerel araç içi uygulamaları dahil olmak üzere uygulama ve hizmetlerinden oluşuyor. Ayrıca otomobil üreticisinin özel uygulamasına ve kablosuz telefon şarjına erişim sağlıyor.

2022 XC60'ın güvenliği de en son ADAS'ın (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri) tanıtılmasıyla iyileştirildi. Otomobil Pilot Assist işlevi aracılığıyla yarı otonom sürüşü kolaylaştırmak için ultrasonik sensörler, radarlar ve kameralar kullanıyor.

Sadece Volvo'nun birinci sınıf kompakt SUV'unun gerçek hayranları güncellenmiş modeli selefinden ayırabilir, çünkü tasarım mütevazı bir şekilde revize edildi. İsveçli şirket ızgarayı ve tamponları hafifçe yenilemiş ve yeni jantlar ve dış renk seçenekleri sunuyor.

Ek kişiselleştirme olanakları sunan 2022 XC60, City Weave dahil olmak üzere kokpit için yeni tekstil döşemeye sahip.

Volvo motor serisi hakkında hiçbir şey söylemedi, bu yüzden muhtemelen hiçbir değişiklik yapmadan devam edecek.

Güncellenen XC60, Mayıs ayı sonunda üretime girecek ve İngiltere pazarı için teslimatların Haziran ayında başlaması bekleniyor, fiyatlandırma ve detaylar daha sonra açıklanacak.

Son Güncelleme : 09 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo