Yeni Nesil BMW M2 Buz Üstünde Dans Hareketlerini Uygularken Görüntülendi

Ototeknikveri     12 Mart 2021 06:45

2021'in ikinci yarısına doğru gelmesi beklenen yeni bir BMW 2 Serisi'nin ardından, önümüzdeki yıl yüksek performanslı M2'nin ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Yeni Nesil BMW M2 Buz Üstünde Dans Hareketlerini Uygularken Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce casus fotoğrafçılar, kış testlerinden geçen bir M2 prototipi olduğuna inandığımız bir otomobili yakaladı. Benzer şekilde bir M2 şimdi, İsveç'te bir buz pistinin etrafında gezinmenin yanı sıra Münih sokaklarında test edilirken görüldü.

 

BMW M2 Coupe, hayran kitlesi odaklı bir spor otomobil olma geleneğini devam ettirecek güce sahip. 2 Serisi Gran Coupe'nin aksine, bu araba önden çekişli olmayacak. Bunun yerine, CLAR platformunu temel alan 2 Serisi Coupe ve M2 Coupe, arkadan çekişli ve hatta belki de bir dört çekişli seçeneğinde bulunan boylamasına monte edilmiş motorlar ile gelecek. Dört çekişli sistem, tüm gücü arka tekerleklere gönderecek bir mod ile M2 için beklenebilir. Daha önce bazı pazarlarda da manuel şanzımanın yer alması önerilmişti.

 

Sektörün dört silindirli spor arabalara doğru dönüşü ile boğulmuş olanlar, M2 ile hoş bir şekilde şaşırabilir. Daha düşük seviye 2-serisi otomobillerin dört silindirli ile gelmesi beklenirken, M2'nin sıralı bir sıralı altı silindirli motora sahip olma ihtimali çok yüksek. Beklenti, M2'nin mevcut nesil M3'ün 3 litrelik sıralı altı turbosunun güncellenmiş bir yorumunu taşıyacağı yönünde.

 

Tasarım hala gizli tutuluyor, ancak geçen yıl 2 serisi bir coupe'nin sızdırılan görüntüleri, üretim modelinin yeni BMW'lerde alıştığımızdan biraz daha küçük ızgaralara sahip olacağını gösteriyor. Prototipte gözlemlenen diğer ince stil ipuçları arasında, daha önce görüntülenen 2 Serisinden daha geniş arka kısım, dörtlü egzoz düzeni ve farklı dış aynalar bulunuyor.

Son Güncelleme : 12 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo