Jeep, Wagoneer ve Grand Wagoneer'ın Neden Jeep Logosuna Sahip Olmadığını Açıklıyor

Ototeknikveri     15 Mart 2021 08:22

2022 Jeep Wagoneer ve Grand Wagoneer, şirketin sadece yetenekli arazi araçları değil, lüks SUV'ler de yapabileceğini kanıtlıyor. Ancak bunların tek eksiği Jeep logosu.

Jeep, Wagoneer ve Grand Wagoneer'ın Neden Jeep Logosuna Sahip Olmadığını Açıklıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen hafta piyasaya sürülen Jeep Grand Cherokee L'den farklı olarak Wagoneer ve Grand Wagoneer, ön cephelerinde bile herhangi bir Jeep logosu içermiyor. Motor Trend ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Jeep CEO'su Christian Meunier bunun kasıtlı bir hareket olduğunu doğruladı ve "Grand Wagoneer adı ve tasarımı onu açıkça Jeep yapıyor" dedi.

 

Jeep, Mustang ve Bronco ile Ford'un izlerini takip ederek Wagoneer'i Jeep bünyesinde bir premium alt marka olarak kurmayı düşünüyor.

 

Motor Trend tarafından belirtildiği gibi, Wagoneer ve Grand Wagoneer, diğer birçok Jeep modelinde bulacağınız 'Trail Rated' logolarından da yoksun. Bu da, ikilinin, bazı off-road özelliklerine sahip olmalarına rağmen, otomobil üreticisi tarafından Trail Rated sınıfına sokulmamasından kaynaklanıyor.

Jeep Kuzey Amerika başkan yardımcısı Jim Morrison bu durumu "Bu modellerin 10,0 inç yerden yükseklik için off-road paketleri, koruma plakaları, çeki kancaları, off-road all-terrain lastikleri var ve çok yetenekliler, ancak tam olarak arazi boyutunda bir araç değiller." diye açıkladı.

 

Muhtemelen müşteriler, Jeep'in Trail Rated logosunun bu araçlarda olmaması konusunda endişelenmeyeceklerdir. Sonuçta, ikili 60 cm kadar sudan geçebiliyor ve 25, 24 ve 22 derecelik yaklaşma, ayrılma ve karın açılarına sahip.

Son Güncelleme : 15 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo