Honda Modulo X Version Z ile S660'a Veda Ediyor

Ototeknikveri     15 Mart 2021 10:38

Honda, Modulo X Version Z olarak adlandırılan özel bir versiyonun piyasaya sürülmesiyle S660 roadster'ı şık bir şekilde ebediyete uğurluyor.

Honda Modulo X Version Z ile S660'a Veda Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model, "normal" S660 Modulo X versiyonuna dayanıyor ve Sonic Grey Pearl adlı yeni bir renkte sunuluyor. Bu rengi sevmeyenler ise Premium Star White Pearl'ü tercih edebilirler. Araba ayrıca renkli logolar, siyah alaşım jantlar, siyah kaplamalı bir arka spoyler ve bir Bordeux Kırmızısı kumaş tavan ile donatılmış olarak geliyor.

 

Güç aktarma organlarında değişiklik yapılmadı. Bu nedenle, 658 cc turboşarjlı üç silindirli motor, 63 hp güç çıkışı ve 104 Nm tork sağlamaya devam ediyor. Bu motor, arka tekerlekleri süren altı ileri manuel şanzımana bağlanmış ve S660'ın diğer versiyonları bir CVT ile sunulurken, Modulo X Versiyon Z için durum öyle değil.

 

Japon alıcılar Honda S660 Modulo X Versiyon Z'yi 3.150.400 yen'den veya kabaca 29.000 $ 'dan satın alabilecekler.

 

Honda şirin S660'ı Nisan 2015'te piyasaya sürdü ve o zamandan beri 30.000'den fazla satıldı. Maalesef otomobil Mart 2022'de sonlandırılacak.

 

Otomobil üreticisi, üretimin neden duracağını açıklamadı, ancak yerel yayın Response, bunun, S660'ta bulunmayan bir özellik olan zorunlu otomatik acil frenleme de dahil olmak üzere Japonya'daki çeşitli düzenleme değişikliklerinden kaynaklandığını öne sürüyor. Japonya ayrıca, otomobil üreticilerini elektrifikasyonu benimsemeye teşvik etmek amacıyla kei arabalarına ilişkin düzenlemeleri sıkılaştırıyor.

Son Güncelleme : 15 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo