Sınırlı Üretim Shelby Super Snake Speedster Çok Çekici

Ototeknikveri     16 Mart 2021 09:43

Shelby American, sınırlı sayıda üretilen Shelby Super Snake Speedster'ın piyasaya sürülmesiyle Carroll Shelby'nin 98. doğum gününü kutluyor.

Sınırlı Üretim Shelby Super Snake Speedster Çok Çekici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Adından da anlaşılacağı gibi, otomobil normal Shelby Super Snake'in bir Speedster versiyonu ve bu nedenle, 825 hp üreten aynı 5.0 litrelik süperşarjlı V8 motor ile donatılmış. Müşteriler, gücü yalnızca arka tekerleklere gönderen altı ileri manuel şanzımanı veya otomatik şanzımanı seçebiliyor.

 

Shelby American, koltukların arkasına yerleşen bir tavan örtüsü geliştirerek Super Snake Speedster'ı gerçeğe dönüştürdü. Otomobilde ayrıca benzersiz şeritlerin yanı sıra ayırt edici yüzeyler ve yeni kapı eşiği plakaları da bulunuyor. Müşteriler ayrıca bir geniş gövde paketi, Penske pist süspansiyonu ve bir bariyer ile arka koltuk kaldırma seçeneğine de sahip.

 

Üzeri kapalı Shelby Super Snake gibi, Speedster da yeni altı pistonlu ön ve dört pistonlu arka fren kaliperlerine sahip. Shelby Super Snake Speedster'ın üretimi sadece 98 adetle sınırlı olacak.

 

Shelby American'ın başkanı Gary Patterson “Yeni Speedster çarpıcı. Stil açısından bakıldığında, yolda buna benzer hiçbir şey yok. Geniş gövde seçeneğiyle, şık zarafet ve Amerikan heybetinin nadir bir kombinasyonu. Bu, şık ve zarif bir takımın içine yerleştirilmiş güçlü bir ağır sıklet boksörün otomotiv karşılığıdır. ABD'de yalnızca 98 adet mevcut olduğu için, son derece nadir olacak." diye konuştu.

 

Shelby American ayrıca Carroll Shelby’nin 98. doğum gününü kutlamak için Shelby GT, Shelby GT500SE ve Shelby Super Snake hardtop modellerinde bir dizi güncelleme yaptı. Örneğin, 2021 GT500 için yeni Signature Edition paketi, gücü 800 hp'ye çıkarıyor ve fonksiyonel havalandırma deliklerine, çeşitli süspansiyon modifikasyonlarına ve bazı stil değişikliklerine sahip bir karbon fiber kaput içeriyor.

Son Güncelleme : 16 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo