Yeni Fiat Crossover Güney Amerika'da Bu Yıl Çıkacak

Ototeknikveri     16 Mart 2021 01:05

Fiat, bu yılın sonlarında Brezilya'da piyasaya sürülmesinden önce yeni crossover modelinden teaser yayınladı.

Yeni Fiat Crossover Güney Amerika'da Bu Yıl Çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdilik Project 363 olarak adlandırılan model, şirketin 2021'deki en önemli lansmanlarından biri ve "yılın en çok beklenen SUV'si" olarak nitelendiriliyor.

 

En çok beklenen SUV ifadesi belki tartışılır, ancak şirket, Brezilya'nın Betim kentindeki Güney Amerika tasarım merkezinde crossover'ın şekillendiğini gösteren bir teaser videosu yayınladı. Gördüğünüz gibi, model geniş hava girişleri ve ince farlarla dik bir ön panele sahip olacak. Ayrıca oyuntulu bir kaput, belirgin omuz çizgileri ve belirgin tekerlek bombeleri var.

 

Fiat henüz detay vermese de, model Volkswagen Nivus ile rekabet edecek bir crossover coupe olabilir. Dahası, casus fotoğrafçılar, geçen hafta ve bugün bir kez daha görülen gizemli "yüksek sürüşlü sedan"ın aslında yaklaşan crossover için bir prototip olduğunu öne sürüyorlar.

Bu doğrulanmamış durumda, ancak 'gövde' şüpheli göründüğünden ve arka kısmın tamamı ayrıntılı bir kamuflaj olabileceğinden kesinlikle geçerli bir olasılık. Fiat'ın prototipleri tamamen başka bir şey olarak gizleme geçmişine sahip olduğunu da belirtmekte fayda var, çünkü daha önce pickup araçları crossover gibi giydirmişlerdi.

 

Bu noktada model hakkında çok az şey biliniyor, ancak spekülasyonlar modelin 1.0 ve 1.3 litrelik motorlarla donatılabileceğini gösteriyor. Tabii ki, araç bu yıl içinde tanıtılacağı için öğrenmek için daha fazla beklememize gerek kalmayacak.

Son Güncelleme : 16 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo