Subaru'nun Off-Road Odaklı Wilderness Alt Markası Bu Ay Çıkacak

Ototeknikveri     17 Mart 2021 12:17

Subaru simetrik dört tekerlekten çekiş sistemiyle ünlü, ancak markanın ürün yelpazesi tam olarak arazi odaklı değil. Firma 30 Mart'ta arazi odaklı Wilderness alt markasını tanıtacağı için bu durum değişmek üzere.

Subaru'nun Off-Road Odaklı Wilderness Alt Markası Bu Ay Çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirket ayrıntıları gizli tutuyor, ancak yapılan açıklamada "Subaru kapasitesinin bir sonraki evrimi geliyor ve hem içeride hem dışarıda işlevsel teknoloji ve sağlam özelliklerle dolu." denildi. Marka, hayranların "yeni bir macera düzeyine hazırlanmaları" gerektiğini ekledi.

 

İlk Wilderness modelinin Outback'i temel alması bekleniyor. Bunu, bu yıl içinde bir Forester Wilderness takip edebilir.

 

Casus fotoğrafçılar daha önce Outback Wilderness'ı görüntüledi ve sağlam bir gövde kitine, ek yerden yüksekliğe ve daha etli lastiklerle sarılmış benzersiz tekerleklere sahip olması planlanıyor. Model ayrıca özel bir logo ve muhtemelen bazı iç mekan yükseltmelerine sahip olabilir. Yapılan açıklamadaki "işlevsel teknoloji" ifadesine bakılırsa, arazi odaklı bir sürüş modu veya benzeri bir şey de bekleyebiliriz.

Outback, 182 hp (136 kW / 185 PS) güç çıkışı ve 239 Nm tork üreten, doğal olarak havalandırılan 2,5 litrelik dört silindirli bir motorla standart olarak gelirken, spekülasyonlar Wilderness paketinin yalnızca 260 hp (194 kW / 264 PS) güç çıkışı ve 376 Nm tork üreten turboşarjlı 2.4 litrelik dört silindirli motora sahip modellerde sunulacağı yönünde. Bu doğrulanmadı ancak yakında öğreneceğiz.

Son Güncelleme : 17 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo