Yeni Bentley Continental GT Speed ??23 Mart'ta Geliyor

Ototeknikveri     17 Mart 2021 01:01

Bentley'in Continental GT Speed ??serisi, tartışmasız firmanın en iyi otomobilleri arasında, ancak en yeni nesil henüz bu özel unvanı almamıştı. Şimdi yeni Continental GT Speed'in onaylandığı ve 23 Mart günü piyasaya çıkacağı açıklandı.

Yeni Bentley Continental GT Speed ??23 Mart'ta Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bentley otomobili "Konfor veya lüksten ödün vermeden şimdiye kadarki en yetenekli ve performans odaklı Bentley" olarak adlandırıyor. Yeni gelişmiş şasi teknolojisinin yanı sıra Speed'e özgü stil ipuçlarına sahip olacak ve firmanın yeni karbon nötr fabrikasında inşa edilecek. Firma ayrıca otomobilin silueti ve egzoz sesini paylaştı.

 

Referans olarak, önceki Continental GT Speed, "normal" W12 versiyonuna göre 51 hp (52 PS / 38 kW) güç çıkışı, 53 Nm tork ve kabaca 16 km / s daha fazla azami hız avantajına sahipti. Mevcut W12 Continental, 626 hp (635 PS / 467 kW) güç çıkışı ve 900 Nm torka sahip, bu nedenle bu yeni Speed, yalnızca zaten etkileyici olan rakamların üzerinde bir gelişme olacak.

 

Otomobilin neye benzeyeceğine gelince, sadece Speed'e özel yukarıda bahsedilen stil ayarlamalarıyla, normal Continental GT'ye benzer olmasını bekleyebiliriz. Araba gerçekçi bir şekilde tüm iç kalitesini de korumalı ve Speed ??geleneğine uygun olarak, büyük olasılıkla bir W12 motora sahip olacak. Önümüzdeki Salı çıkışını yapana kadar ayrıntılar için bekleyeceğiz ve göreceğiz.

Son Güncelleme : 17 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo