Bling Roewe iMax 8 Altın Detaylarla Geliyor ve Sadece Tek Seferlik

Ototeknikveri     21 Mart 2021 09:19

SAIC, MPV'yi daha da öne çıkaran Roewe iMax 8'in özel bir versiyonunu tanıttı.

Bling Roewe iMax 8 Altın Detaylarla Geliyor ve Sadece Tek Seferlik
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Örtüler geçen yıl Ekim ayında Roewe iMax 8'den kaldırıldı ve yakın zamanda yapılan bir incelemenin ortaya çıkardığı gibi, oldukça çekici bir araç. Bu tek seferlik versiyon, işleri bir sonraki seviyeye taşıyor ve yerel Çinli sanatçı Wang Kaifang tarafından yaratıldı.

Yeni iMax 8'in dış cephesini ön ızgara, ön hava giriş örtüleri, far çevreleri, yan aynalar, pencere kaplamaları, yan etekler, arka şerit ve dış logo dahil olmak üzere çok sayıda altın bileşen süslüyor. MPV ayrıca bir dizi altın tekerlek üzerinde oturuyor.

 

Car News China, Wang'ın sanat eserlerinde altın kullanma deneyimi olan usta bir heykeltıraş olduğunu belirtiyor. Benzersiz iMax 8'in hiçbir iç çekimi paylaşılmadı, bu nedenle altın vurguların kabinde devam edip etmediğini bilmiyoruz.

Yeni iMax 8 benzersiz görünmekle birlikte, aslında Çin'de de satılan önceden var olan Maxus G20'ye dayanıyor ve altı, yedi ve sekiz koltuklu konfigürasyonlarda mevcut. Şu anda iki farklı motor seçeneği ile sunuluyor. İlki, 180 hp gücünde 1.5 litrelik turbo şarjlı dört silindirli, daha fazla güç isteyenler ise 224 hp 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motoru tercih edebiliyor. Her iki motor da Aisin sekiz ileri otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor, yakın gelecekte ise yaklaşık 200 hp gücünde tamamen elektrikli bir versiyonun piyasaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 21 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo