İşte 2022 Jeep Grand Wagoneer Obsidian

Ototeknikveri     21 Mart 2021 09:57

2022 Jeep Grand Wagoneer'ın lansmanı, parlak, lüks, gösterişli SUV'ye büyük bir ilgi ve biraz şaşkınlıkla (ve fiyatlandırma söz konusu olduğunda şüphecilikle) karşılandı. Heybetli ve gösterişli bir SUV isteyenler için şimdi çok daha iddialı bir donanım seviyesi de var.

İşte 2022 Jeep Grand Wagoneer Obsidian
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Grand Wagoneer Obsidian, Grand Wagoneer için ikinci en yüksek donanım seviyesi ve bu nedenle 100.995 dolar fiyat etiketine sahip. Önceden yapılandırılmış şekilde alırsanız fiyat 107.980 dolar'a çıkıyor.

 

Araç Diamond Black dış cephe boyası ile satışa sunulacak olsa da, alıcılar birden fazla rengi tercih edebilecekler.

 

Jeep, Parlak Beyaz, Gümüş Zynith, Kadife Kırmızısı ve Baltık Grisi dahil olmak üzere beş rengin tüm seviyeler için mevcut olacağına söz verdi. Siyah tavanlı iki tonlu boya, Obsidian'da standart olarak geliyor.

Tüm ayrıntılar ise siyah renkte olacak. Buna renkli cam, siyah vurgular, siyah ayna kapakları, siyah logo ve siyah ızgara dahil. Ayrıca standart olarak siyah 22 inçlik jantlar da sunulacak.

 

İçeride ise 12 inç Uconnect dokunmatik ekran, Palermo deri kaplı koltuklar, ön yolcu ekranı, arka koltuk eğlence sistemi, 1.375 watt McIntosh MX1375 eğlence sistemi ve Amazon Fire TV Auto bulunuyor. Motor Trend'e göre, aynı zamanda araçta koyu renk metal detaylar ve piyano siyah aplikler de yer alıyor.

Yeni modele gece görüş kamerası ve arka koltuktaki tüm çocuklara göz kulak olmak için bir arka koltuk izleme kamerası da eklenmiş.

 

Obsidian modelinin siparişlerinin bu yaz, serinin geri kalanından biraz daha geç başlaması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 21 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo