Yeni VW Transporter T6.1 Sportline GTI Benzeri Makyajıyla Sportif Görünüyor

Ototeknikveri     22 Mart 2021 12:08

Bir spor otomobil kadar dikkat çeken bir minibüs mü istiyorsunuz? O zaman Volkswagen Ticari Araçlar tarafından tanıtılan edilen yeni Transporter T6.1 Sportline size göre olabilir.

Yeni VW Transporter T6.1 Sportline GTI Benzeri Makyajıyla Sportif Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Transporter'ı süslemeye hevesli olan VW, onu Golf GTI ve Golf R'den daha belirgin olan vahşi bir gövde kiti ile donattı. Kitte, ızgarada kırmızı bir şerit, uzatılmış yan eteklerle güçlendirilmiş bir ön tampon, benzersiz bir arka tampon ve tavana monte bir spoyler de yer alıyor.

 

Volkswagen ayrıca aracın sürüş yüksekliğini 30 mm alçalttı ve onu bir dizi parlak siyah 18 inç alaşım jantla donattı. Resimde görülen örnek Indium Grey renginde ancak müşteriler minibüsü Fortana Red, Ravenna Blue ve Copper Bronze renkleriyle de sipariş edebilecekler.

 

Kabinde değişiklikler devam ediyor ve özel Sportline logolu bal peteği dikişli lüks Nappa deri ve süet döşemeleri içeriyor. Minibüs standart olarak ısıtmalı ön koltuklar, dijital gösterge grubu, DAB radyo, otomatik klima kontrolü, ön cam ısıtması ve Discover Media Navigation sistemi ile donatılmış. Arka görüş kamerası, şehir acil durum freni, uyarlanabilir hız sabitleyici, ön ve arka park sensörleri ve hırsızlık alarm sistemi de standart geliyor.

VW ayrıca yeni jantlar, mat siyah yan çubuklar, Eibach yaylı süspansiyon, Black Edition çıkartmaları, Kombi modellerinde yüzde 90 arka cam karartma ve bir Sportline hediye kutusu ekleyen Transporter T6.1 Sportline Black Edition paketini de sunacak.

 

VW Transporter T6.1 Sportline 42.940 £ (59.702 $), Black Edition ise 45.140 £ (62.761 $) fiyatla satışa sunuluyor.

Son Güncelleme : 22 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo