Infiniti QF Inspiration Concept: Gelecekten Gelen Tek Koltuklu Bir Süper Otomobil

Ototeknikveri     22 Mart 2021 12:47

Baktığınız şey, Infiniti markalı şık bir süper otomobil ve otomobil üreticisinin böyle bir araç yapma olasılığı düşük olsa da, kesinlikle ilginç.

Infiniti QF Inspiration Concept: Gelecekten Gelen Tek Koltuklu Bir Süper Otomobil
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Infiniti QF Inspiration Concept olarak adlandırılan bu dijital çizim, Daniel P?atek'ten geliyor ve markanın tasarım dilini geleceğin süper otomobilinin teknolojik vizyonuyla birleştirmek için oluşturuldu.

Konseptle ilgili dikkat edilmesi gereken ilk şey, atipik şekli. Bir süper otomobil şeklini alırken, büyük ölçüde tek koltuklu olması nedeniyle başka hiçbir şeye benzemiyor. QF Inspiration Concept'in camla kaplı çok dar bir kabini var ve sürücüye savaş uçağına benzer bir görüş sağlıyor. Belki pratik olmayabilir ama kesinlikle dikkat çekici.

Önde, farların ve hava girişlerinin eksikliğini fark etmemek imkansız, bu da P?atek'in güzel görünümlere ve keskin açılara odaklanarak akıcı bir üstyapı oluşturmasına olanak tanıyor. Her iyi çalışmada olduğu gibi, araba inanılmaz derecede ince lastiklere sahip bir dizi büyük tekerleğin üzerine oturuyor. Kapı panellerindeki üçgen kıvrım, otomobilin cesur tasarımına daha da katkıda bulunuyor.

Arka kısım bize Lotus Evija'yı hatırlatıyor ancak arka lambalardan yoksun ve büyük bir Infiniti amblemi bulunuyor. Ayrıca düz bir bagaj kapağı, bir difüzör ve merkezden çıkan tek egzoz borusu var.

Son Güncelleme : 22 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo