2022 Cupra Born Kar Altında Test Edilirken Görüntülendi

Ototeknikveri     22 Mart 2021 11:17

Cupra’nın ilk elektrikli modeli yollarda son şeklini almaya çok yakın halde görüntülendi.

2022 Cupra Born Kar Altında Test Edilirken Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kameralı birkaç yolcu fotoğrafı, bunların hepsinin firma içinden test sürücüleri olmadığını gösteriyor. Belli ki medyadan kişiler de test sürüşleri yapıyor ve yakında bazı üretim öncesi incelemeler gelebilir.

 

Volkswagen ID.3'e dayanan ve Zwickau'daki aynı fabrikada inşa edilen Born'da pil kapasitesi öne çıkıyor. 77 kWh kapasite ile Born, en yüksek özellikli ID.3 Pro S ile aynı pili kullanıyor.

 

Sonuç olarak Cupra, 500 km menzil vaat ediyor. Daha büyük piller ayrıca 201 hp elektrik motorlarına güç sağlayacak. Golf GTI'dan tanıyabileceğiniz Dinamik Şasi Kontrol sistemi ile birlikte, Born'un bir performansçı olması bekleniyor.

 

Firma otomobilin sadece 2.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabileceğini iddia ediyor. Bu akıllara durgunluk verecek kadar etkileyici olmayabilir, Mk7 GTI'nin aynı hıza 3.1 saniyede çıktığı da düşünüldüğünde, yine de oldukça canlı hissettirecek.

 

Cupra için bir ilk olan Born, küçük bir elektrikli crossover'dan önce gelecek. Minik MEB-Lite platformuna dayanan crossover'ın oldukça küçük boyutlu olması bekleniyor. Sonuç olarak, aynı zamanda çok da makul fiyatlı olacak.

 

Born yılın ikinci yarısında üretime girecek. Satışlar başladığında, müşteriler geleneksel yöntemle veya aylık abonelik yoluyla satın alabilecekler.

Son Güncelleme : 22 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo