Mercedes-Benz Tamamen Elektrikli eCitan Minivan'ı Tanıttı

Ototeknikveri     23 Mart 2021 09:53

Mercedes-Benz, yakında çıkacak eCitan'dan bir dizi resmi fotoğraf yayınladı.

Mercedes-Benz Tamamen Elektrikli eCitan Minivan'ı Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman otomobil üreticisi, Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakı ile ikinci nesil Citan'ı geliştiriyor ve modelin Renault Kangoo ile aynı platforma dayanması bekleniyor. Casus fotoğrafçılar geçen yıl testlerde aracı fotoğraflamıştı ancak elektrikli eCitan versiyonunu ilk kez görüyoruz.

 

Elektrikli versiyon klasik modellerle çok benzer görünecek ancak öndeki logo açılarak şarj portuna ulaşılabilecek.

 

Bu fotoğraflarda kolayca görünmese de, Citan prototiplerinin önceki görüntüleri, entegre LED'lerle şık farlar, dairesel sis farları, sürgülü arka kapılar ve dikey arka lambalara sahip olacağını doğruladı. Bu prototip ayrıca, yakın zamanda görülen diğer prototiplerin siyah ve gümüş jantlarından biraz farklı olan siyah jantlara da sahip.

Citan'ın tamamen elektrikli motorlara ek olarak benzinli ve dizel motorlarla sunulacağını biliyoruz. Maalesef, mevcut güç aktarma organlarının hiçbiri için henüz güç çıkışı veya tork rakamlarına sahip değiliz.

Mercedes-Benz, yeni minibüsün gelişimini doğrulayan bir basın bülteninde, “kompakt dış boyutlar ve aynı zamanda iç mekanda yüksek depolama hacmine sahip geniş bir alan, özellikle şehir içi dağıtım taşımacılığında küçük kamyonet için çeşitli olası uygulamalara imkan veriyor. Araç konsepti kapsamlı güvenlik ekipmanları ve yüksek seviyede sürüş konforu sağlıyor." dedi.

 

Mercedes-Benz Citan, 2021'in ikinci yarısında tanıtılacak.

Son Güncelleme : 23 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo