2022 Audi RS3 Sedan ve Sportback Lansmana Hazır Görünüyor

Ototeknikveri     25 Mart 2021 11:17

Yeni nesil Audi RS3 Sedan, kısa süre önce Almanya'daki trafiğe açık yollarda, kardeşi RS3 Sportback ile birlikte görüntülendi.

2022 Audi RS3 Sedan ve Sportback Lansmana Hazır Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki araba da resmi lansmanlarına neredeyse hazır görünüyor, ancak önceki haberler doğruysa, bu sonbaharda piyasaya çıkacaklar.

 

Her iki versiyonda da yeni tamponlar, daha büyük yan etekler, şişirilmiş çamurluklar ve normal A3 Sedan ve Sportback'e göre daha agresif şekilli bir difüzör içeren daha güçlü bir gövde kiti yer alacak. Ayrıca oval egzoz uçları, daha büyük tekerlekler ve dış kısımda normal RS logoları bulunurken, bu logolar muhtemelen özel direksiyon simidi, vites seçici ve ön spor koltuklar gibi kokpitin belirli kısımlarını da süsleyecek.

 

Yeni RS3'ler, birkaç yükseltme ile de olsa, önceki modellerin 2,5 litrelik beş silindirli motorunu kullanacak. Giriş seviyesi modelin 420 PS (414 HP / 309 kW) güç çıkışı ve 500 Nm tork alacağı söylenirken, Performance Edition için bu rakam 450 PS (444 hp / 331 kW) olabilir.

 

Motor yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımana bağlanacak ve Almanya'dan gelen haberlere göre, yeni Volkswagen Golf R ile aynı ince ayarlanmış Haldex tabanlı dört tekerlekten çekiş sistemi sunulacak. Daha iyi viraj almak için sistem arka torkun yüzde 100'üne kadar belirli bir tekerleğe yönlendirebiliyor. Eğer bu gerçekten de Audi Sport’un yeni RS3 reçetesiyse, o zaman özel bir Drift moduna da sahip olabilir.

Son Güncelleme : 25 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo