Nissan, Orta Doğu'da Çıkacak 2022 Patrol Nismo'yu Tanıttı

Ototeknikveri     29 Mart 2021 01:59

Nissan, 2022 Patrol Nismo'yu önizleyen bir tanıtım videosu yayınladı.

Nissan, Orta Doğu'da Çıkacak 2022 Patrol Nismo'yu Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dünyanın bu tür araçları seven bir bölgesi olan Orta Doğu'da özel olarak satılacak yeni Patrol Nismo, geçtiğimiz haftalarda Orta Doğu'daki resmi fotoğraf çekimleri sırasında birkaç kez görüntülendi.

 

SUV için bu yüksek tempolu teaser, çarpıcı yeni tasarım ayrıntılarına çeşitli bakış açıları sağlıyor. SUV'un motorunu veya egzoz notalarını sergilemekte başarısız oluyor, ancak ona neyin güç vereceği konusunda zaten iyi bir fikrimiz var.

 

Önceki Nissan Patrol Nismo'ya çok benzer şekilde, bu yeni aracın yaklaşık 428 hp ile 5,6 litrelik doğal emişli bir V8'e sahip olması bekleniyor. Elbette, basınçlı emme kullanan bazı daha güçlü V8 SUV'ler var, ancak çok azı bu 5,6 litrelik motorun sesine erişebiliyor.

 

Patrol Nismo, güçlü bir V8'e sahip olmanın ötesinde, daha düşük donanım seviyelerine göre bir dizi dış ve iç yükseltmeden yararlanacak. Örneğin, ön uç, genişletilmiş hava girişlerine, bir ayırıcıya ve bazı kırmızı vurgulara sahip revize edilmiş bir ızgara içerecek. SUV aynı zamanda, siyah ve gümüş tellerle tamamlanmış, selefi ile aynı 22 inçlik Rays jantlarla standart olarak gelecek.

Nissan, Patrol Nismo'yu kırmızı çizgili agresif bir difüzör içeren ince bir arka fasya ile donattı. Dört egzoz borusu da standart olarak gelecek.

 

Firma, 2022 Patrol Nismo'yu 31 Mart'ta resmen açıklayacak.

Son Güncelleme : 29 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo