Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Adventure, Heybetli Bir Çekiciliğe Sahip

Ototeknikveri     30 Mart 2021 02:30

Toyota Yaris Cross'un piyasaya sürüldüğü gün daha dün gibi ama şimdiden Yaris Cross ailesi Adventure versiyonu ile büyüyor.

Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Adventure, Heybetli Bir Çekiciliğe Sahip
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Standart Toyota Yaris Cross gibi, Yaris Cross Adventure da Toyota'nın Yeni Küresel Mimari'si (TNGA) tarafından destekleniyor ve adından da anlaşılacağı artırılmış dayanıklılık ve off-road esintili stil sayesinde standart modelden farklılaşıyor.

 

Toyota, SUV'u biraz daha off-road esintili bir tasarıma sahip yeni bir ön tamponla donattı. Tampondaki yeni süslemenin göze çarptığı arka kısımda da benzer bir durum söz konusu. Yaris Cross Adventure modelleri ayrıca standart olarak bir dizi gümüş tavan rayı ve koyu gri renkte 18 inç alaşım jantlarla birlikte geliyor.

 

Kabinde değişiklikler devam ediyor ve siyah bir tavan kaplaması, piyano siyahı yüzeyler, deri benzeri koltuklarda benzersiz bir tasarım ve gösterge paneli ve iç kapı pervazları boyunca uzanan bir Sıcak Altın dekoratif çizgiyi içeriyor.

 

Toyota Yaris Cross Adventure Premiere Edition

Yaris Cross Adventure'ı tercih eden müşteriler, amiral gemisi Premiere Edition'ı da seçebilirler. Bu model, kabin boyunca deri döşeme, tekme sensörlü elektrikli bir arka kapı, Head-Up ekranı, çeşitli çift tonlu renk kombinasyonları seçeneği ve özel yapım 18 inç işlenmiş alaşım jantlar ekliyor. Premiere Edition, satışların ilk 12 ayı boyunca satışa sunulacak.

 

Avrupa'da, Adventure versiyonu da dahil olmak üzere Toyota Yaris Cross, 114 hp güç üretmek için küçük bir elektrik motorunun yanında çalışan 1.5 litrelik bir Atkinson döngüsü motorundan güç alıyor. Kompakt SUV standart olarak, yol koşullarına bağlı olarak önden çekişten dört tekerden çekişe otomatik olarak geçiş yapan akıllı bir dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte geliyor.

 

İngiltere versiyonu için farklı isim

Anakara Avrupa, Toyota Yaris Cross'un yeni versiyonlarını Adventure ismi altında alırken, Birleşik Krallık'ta iki yeni model Yaris Cross Dynamic ve Yaris Cross Dynamic Premiere Edition olarak pazarlanacak.

 

Avrupa siparişleri, Eylül ayında satışlar başlamadan önce 2021'in 2. çeyreğinde açılacak.

Son Güncelleme : 30 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo