Makyajlı 2021 Skoda Kodiaq 13 Nisan'da Tanıtılacak

Ototeknikveri     01 Nisan 2021 08:12

Skoda, 2016 yılında piyasaya sürülen ve dünya çapında 60 pazarda satışa sunulan Kodiaq için bir güncelleme hazırlıyor. Güncellenen model, ön ve arka kısımlarında ince ayarlarla 13 Nisan'da gösterime girecek.

Makyajlı 2021 Skoda Kodiaq 13 Nisan'da Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çek otomobil üreticisi tarafından yayınlanan resmi çizimler, orta boy SUV'nin tasarım güncellemelerini gösteriyor. Bunlar arasında yeniden tasarlanmış bir kaput, daha dik ızgara, ince LED farlar, aşağıya monte edilmiş sis lambaları, L şeklindeki elemanlarla çevrili daha geniş alt hava girişine sahip yeni tampon, farklı önlük ve alüminyum görünümlü detaylar yer alıyor.

 

Arka lambalar da öncekinden daha ince ve önceki fotoğraflar arka tarafta markanın normal logosu yerine bagaj kapağının ortasındaki "Skoda" yazısı gibi diğer güncellemeleri ortaya çıkarmıştı. "Kodiaq" logosu sağdan sola taşındı ve tavana monte edilmiş rüzgarlık biraz daha büyük görünüyor. Prototiplerin arka tamponu neredeyse aynıydı, ancak revize edilebilir.

 

Hala 2021 Kodiaq'ın kabinini görmedik ancak yeni döşemeler ve belki de yeni bir bilgi-eğlence sistemi ve dijital gösterge grubu veya en azından yeni bir yazılımla piyasaya sürülebilir.

 

Önemli bir şey olmasa da, güç aktarma organları bölümünde de birkaç güncelleme bekleniyor. Büyük olasılıkla, Skoda’nın amiral gemisi yüksek binişli modelinde benzinli ve dizel motorlar sunulmaya devam edilecek. RS, şu anki modelde 240 PS (237 HP / 177 kW) güç çıkışı ve 500 Nm tork üreten aynı 2.0 litrelik çift turbolu dizelin daha temiz bir versiyonuyla devam edecek gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 01 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo