Yeni Renault Kangoo Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Ototeknikveri     01 Nisan 2021 09:42

Renault, otomobil üreticisinin minibüs temelli küçük aile modelinin en yeni nesli olan yepyeni Kangoo için sipariş defterlerini açtı.

Yeni Renault Kangoo Avrupa'da Satışa Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Renault Kangoo, 1 Nisan'da Fransa'daki kendi iç pazarında 24.900 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

 

Yeni Renault Kangoo'nun daha ciddi stili, en son Dacia Sandero modellerine çok benzeyebilir ancak Renault, hedeflerinin yeni aile minibüslerini belirgin omuzları ve krom ekleri ile daha üst pazara taşımak olduğunu söylüyor. Yeni Kangoo'nun giriş seviyesi bile önde ve arkada LED ışıklarla geliyor.

 

Yeni Renault Kangoo, yaklaşmakta olan Mercedes Citan'ın kardeş modeli olacak ve hatta Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakında daha da fazla yeniden yapılandırılmış versiyonlar ortaya çıkarabilir.

 

Her zamanki gibi, Kangoo gibi bir modelin daha önemli özellikleri, Renault'nun akıllıca pratik çözümlerle doldurmak için çok çalıştığı kabinde bulunuyor. Gösterge paneli daha kaliteli malzemelerden yapılmış gibi görünürken, ses yalıtımı önceki modele göre yüzde 10 oranında iyileştirildi.

 

Renault, yeni Kangoo'nun kabin içinde 49 litre kapasiteli kolayca erişilebilen saklama bölmeleri sunduğunu, bagajın ise tüm koltuklar dik konumdayken 775 litrelik eşyayı alabildiğini söylüyor. Arkadaki yolcular, segmentteki en iyi bacak boşluğunun keyfini çıkaracaklar. Üç tam boy koltukta rahatça oturabilen yolcular için arkadaki sürgülü kapılar sayesinde kolay erişim de garanti ediliyor.

 

Yeni Renault Kangoo'nun motor yelpazesi, 100 HP 1.0 litre TCe üç silindirli ve 130 HP 1.3 litre TCe dört silindirli benzinli motorların yanı sıra 1.5 litre dCi dizeli içeriyor.

 

Renault, daha sonraki bir tarihte Kangoo'nun 44 kWh pil paketi ve 100 HP elektrik motoru içeren saf elektrikli bir versiyonunu da seriye ekleyecek. Elektrikli Renault Kangoo'nun panelvan versiyonu, WLTP döngüsünde 265 km sürüş menzili vaat ediyor.

 

Aktif acil durum freni, hız sabitleyici, yokuş iniş kontrollü hız sınırlayıcı, Dur & Kalk özellikli uyarlanabilir hız sabitleyici, şerit tutma asistanı ve aktif kör nokta yardımı dahil olmak üzere yeni Kangoo'da standart olarak en az 14 sürücü destek sistemi sunuluyor. 8 inç dokunmatik ekranlı yepyeni bir Renault Easy Link bilgi-eğlence sistemi de mevcut.

Son Güncelleme : 01 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo