Kia EV6 İçin Kore'de 24 Saatte 21.000 Rezervasyon Aldı

Ototeknikveri     05 Nisan 2021 12:54

Hyundai Ioniq 5 gibi, Kia EV6 da kendi iç pazarında oldukça popüler olduğunu kanıtladı.

Kia EV6 İçin Kore'de 24 Saatte 21.000 Rezervasyon Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Insideevs tarafından bildirildiği üzere, otomobil üreticisi EV6 için rezervasyonların Kore'de açılmasından sonraki 24 saat içinde 21.000'den fazla rezervasyon aldığını söyledi. Hyundai Ioniq 5 ise Güney Kore'de ilk 24 saatte 23.760 rezervasyon almıştı.

 

Elbette bunlar kesin siparişlerden daha çok çevrimiçi rezervasyonlar. Kia, Avrupa genelinde kaç rezervasyon alındığını henüz açıklamadı, ancak Hyundai'nin Avrupa'da Ioniq 5 için 236.000 rezervasyon alması yalnızca bir hafta sürmüştü ve EV6'nın da aynı derecede popüler olması bekleniyor.

 

Avrupa'daki müşteriler 100 € (118 $) tutarında iade edilebilir bir depozito yatırarak EV6'yı rezerve edebiliyorlar ya da bir başka deyişle öncelikli sipariş hakkı elde edebiliyorlar. Avrupa'da sipariş defterleri resmi olarak Mayıs ayında açılacak ve ilk teslimatların Eylül ayında başlaması bekleniyor.

EV6 Avrupalı ??müşterilere giriş seviyesi, GT-line ve GT versiyonlarında sunulacak. 30 Nisan'dan önce bir giriş seviyesi, GT-line versiyonunu veya amiral gemisi GT'yi rezerve edenler ve 31 Aralık'tan önce sipariş verenler, bir yıl boyunca Ionity şarj ağına ücretsiz erişim elde edecek ve ayrıca bir yıllık KiaCharge aboneliğinin keyfini çıkaracaklar. Kıta genelinde 210.000 KiaCharge şarj noktası bulunuyor.

 

Kia, ABD'de satılacak EV6 modellerinin yelpazesini henüz tam olarak detaylandırmadı ve satışların yılın ikinci yarısında başlayacağını belirtmek dışında menzil veya fiyatlandırma ayrıntılarını onaylamadı.

Son Güncelleme : 05 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo