Alfa Romeo Montreal'in Modern Yorumu Etkileyici

Ototeknikveri     06 Nisan 2021 02:11

Grafik tasarımcı Marco Pietro Maltese, markanın ünlü Montreal coupe modelinin modern bir yorumunu tasarladı.

Alfa Romeo Montreal'in Modern Yorumu Etkileyici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alfa Romeo'nun Amerika Birleşik Devletleri'ne dönüşüyle ??birlikte birkaç yeni şey geldi: bir sedan, bir crossover ve bir ortadan motorlu spor otomobil. Bununla birlikte, markanın 2008'de Amerika'ya dönüşünü nominal olarak belirleyen ultra pahalı, sınırlı sayıda üretilen 8C'nin yanı sıra, ABD on yıllardır düzgün bir Alfa Romeo GT arabası görmedi.

 

Grafik tasarımcı Marco Pietro Maltese, böyle bir araba yapmaya karar verdi ve markanın ünlü Montreal coupe modelinin modern bir yorumunu tasarladı. Montreal Hommage olarak adlandırılan araba, adını paylaştığı 1970'lerin otomobilinden ilham alıyor. Maltese, Alfa Romeo'nun ABD'de bir marka olarak kendisini daha da sağlamlaştırmasına yardımcı olacak yüksek performanslı bir GT coupe olarak tasarlandığını söylüyor.

 

Orijinal Montreal'e yapılan göndermeler oldukça belirgin ve şaşırtıcı derecede modern tasarımla uyumlu. Panjurlu farlar, havalandırmalı C sütunları, Kamm kuyruğu ve genel şekil gibi şeyler, modası geçmiş görünmeden Montreal'in ruhunu çağrıştırıyor. Daha önce de belirtildiği gibi, bu arabanın tasarımı yalnızca retro değil. Izgara, tekerlekler ve çamurluk havalandırmaları gibi unsurların tümü, şu anda Alfa Romeo’nun serisinde bulunan arabalara benzer.

 

Maltese, güç aktarma organları hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi, ancak aklında ne olursa olsun - benzinle çalışan, elektrikli veya her ikisi de - daha önce 197 hp (200 PS / 147 kW) güç çıkışı ve 235 Nm tork, orijinal Montreal'in 2.6L V8 motoru tarafından sağlanıyordu.

 

Not: Bu görseller Marco Pietro Maltese tarafından oluşturulmuştur ve Alfa Romeo ile ilgili değildir veya onun tarafından desteklenmemektedir.

Son Güncelleme : 06 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo