BMW 8-Serisi Gran Coupe Collector’s Edition Sadece Japonya’ya Özel

Ototeknikveri     14 Nisan 2021 07:13

BMW, Japon pazarına Collector’s Edition adlı özel bir 8-Serisi Gran Coupe versiyonunu tanıttı.

BMW 8-Serisi Gran Coupe Collector’s Edition Sadece Japonya’ya Özel
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

8 Serisi Gran Coupe Collector's Edition, yalnızca 840i Gran Coupe görünümünde mevcut, bu da 3.0 litrelik turboşarjlı sıralı altı silindirli motorla 335 hp güç çıkışı ve 500 Nm tork ürettiği anlamına geliyor.

Collector’s Edition, dört renk seçeneğiyle sunuluyor; Aventurin Kırmızısı, Azurit Siyahı, Davit Grisi ve Tanzanit Mavisi. Müşterilerin hangi rengi seçtiklerine bakılmaksızın, aynı zamanda standart olarak M Sport paketi, 20 inç 729 M iki renkli jantlar ve bir Alcantara tavan döşemeli Merino Fildişi Beyazı deri iç mekan ile birlikte geliyor.

Collector's Edition, Japon alıcılara 15 milyon yen (145.000 $) fiyatla satılacak. BMW, modelin üretiminin sınırlandırılıp sınırlandırılmayacağını söylemedi.

Denizaşırı pazarlarda, 840i Gran Coupe, sekiz ileri Steptronic şanzıman ile arkadan çekişli konfigürasyonda geliyor ve 5,2 saniyede 100 km / sa hıza ulaşabiliyor. Bu rakam isteğe bağlı xDrive dört tekerlekten çekiş sistemiyle 4,9 saniyeye düşüyor. Her iki durumda da, en yüksek hız elektronik olarak 250 km / s ile sınırlandırılmış.

Tabii ki, 8 Serisi Gran Coupe bir dizi farklı görünümde sunuluyor ve bu seri, 616 hp güç çıkışı ve 750 Nm tork sağlayan 4.4 litrelik çift turboşarjlı bir V8 ile gelen M8 Competition Gran Coupe ile tamamlanıyor.

Son Güncelleme : 14 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo