Makyajlı 2021 Skoda Kodiaq, Yeni Stili ve Teknik Özellikleriyle Tanıtıldı

Ototeknikveri     14 Nisan 2021 10:14

Skoda Kodiaq'ı, piyasaya sürüldükten neredeyse beş yıl sonra güncelledi.

Makyajlı 2021 Skoda Kodiaq, Yeni Stili ve Teknik Özellikleriyle Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 modeli, onu şirketin en son modelleriyle aynı çizgiye getiren yeni görünüm, yeni teknoloji donanımı ve en üst model Kodiaq RS için yeni bir motorla geliyor.

 

Volkswagen Tiguan ve Seat Tarraco'nun kardeş modeli olan markanın amiral gemisi SUV'sinin ön ve arka tamponları yeniden tasarlandı.

 

Model daha dik bir ızgaraya, mevcut LED Matrix kümelerine sahip daha ince LED farlara, yeniden konumlandırılmış sis lambalarına, yeni difüzöre, arka lambalara, daha dar arka cama ve bagaj kapağının ortasında 'Skoda' yazısına sahip. Ayrıca 20 inç boyutunda tekerlekler sunuluyor.

 

Kokpit

Gösterge paneli paneli neredeyse hiç değişmemiş ve ortada standart 8 inç veya isteğe bağlı 9,2 inç bilgi-eğlence sistemini içeriyor. Bu, isteğe bağlı 10,25 inç dijital gösterge grubu ile tamamlanıyor. Üç kollu bir tasarıma sahip SportLine ve RS modelleri dışında 2021 Kodiaq serisinin tamamını donatan iki kollu direksiyon simidi de yeni.

 

Ortam aydınlatması iyileştirildi, yeni dekoratif kaplamalar, kontrast dikişler ve havalandırma, ısıtma ve masaj işlevlerine sahip yeni koltuklar var. Akıllı telefon entegrasyonu, dijital radyo, geliştirilmiş ses ve uzaktan kumanda işlevselliği de özelliklere dahil. Kokpit, orta boy SUV segmentindeki en geniş alanlardan biri olmaya devam ediyor ve yedi kişiye kadar rahatça barındırabiliyor.

Kodiaq RS için yeni benzinli motor

Giriş seviyesi modelde, altı ileri manuel şanzıman ve önden çekişli sistemle birlikte 150 PS (148 HP / 110 kW) güç çıkışına sahip 1.5 litrelik TSI benzinli motor bulunuyor. Bir diğer seçenek de 190 PS (187 hp / 140 kW) 2.0 litre TSI motor olacak. Ayrıca 150 PS ve 200 PS güç çıkışlarıyla 2.0 litre TDI dizel sunulacak. 1.5 TSI dışında tüm motorlar yedi vitesli çift debriyajlı şanzımanla ve 150 PS TDI için önden çekiş ya da dört çekiş ile, diğer seçenekler için dört çekiş ile gelecek.

 

Serinin en üstünde, eski bi-turbo dizel yerine 245 PS (242 HP / 180 kW) 2.0 litrelik TSI benzinli motorla çalışan Kodiaq RS bulunuyor.

 

Skoda, önümüzdeki aylarda güncellenen Kodiaq için siparişleri kabul etmeye başlayacak.

Son Güncelleme : 14 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo