Güncellenmiş 2022 Kia Cerato / Forte / K3 Kore'de Çıktı

Ototeknikveri     18 Nisan 2021 10:17

Kia Cerato adıyla bildiğimiz, bazı piyasalarda Forte ve K3 adıyla da satılan model güncellenerek Güney Kore'de tanıtıldı. Kia güncellenen Cerato'dan şimdilik sadece üç görüntü yayınlamış olsa da, bir dizi belirgin değişiklik göze çarpıyor ve onu önceki modelden ayırmaya yardımcı oluyor.

Güncellenmiş 2022 Kia Cerato / Forte / K3 Kore'de Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En belirgin değişiklik, yeniden tasarlanmış farların çarpıcı LED gündüz farları ile donatılması. Kia ayrıca Cerato'nun kaplan burunlu ızgarasında ince ayar yaparken yeni logosunu da öne yerleştirdi. Daha büyük K5 sedan'a çok benzeyen tamponun alt kısmında da değişiklikler yapıldı.

 

Arkaya doğru döndüğünüzde LED ışık çubuğuna sahip ayırt edici arka lambalar bulacaksınız. Geri vites lambaları da tamponun altında yer alıyor ve bu ışıkların hemen altında biraz siyah plastik de görülüyor. Bu fotoğraflarda gösterilen araba ayrıca Mineral Mavisi adlı yeni bir renkle gelirken, otomobil gümüş ve siyah 17 inç jantlar üzerinde oturuyor.

K3'ün iç kısmında da bir avuç ince ayar yapıldı. Örneğin, 10,25 inç bilgi-eğlence sistemi dokunmatik ekranı ve 10,25 inç dijital gösterge paneli var. Kuşkusuz, bu dijital gösterge kümesi yalnızca en üst donanım seviyesinde yer alacak. Car Advice, giriş seviyesi modellerin daha küçük 4.2 inçlik dijital sürücü ekranına ve 8.0 inçlik bir bilgi-eğlence ekranına sahip olacağını öne sürüyor.

Kia, güncellenen K3 / Forte / Cerato için güç aktarma organı ayrıntılarını henüz onaylamadı ve yalnızca sedanı göstermiş olsa da, hatchback de aynı güncellemelerden yararlanabilir.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo