2021 Jaguar I-Pace Black Seriye "Renk" Kattı (!)

Ototeknikveri     21 Nisan 2021 02:11

Jaguar I-Pace ailesi, yeni bir siyah versiyonun piyasaya sürülmesiyle güncellendi.

2021 Jaguar I-Pace Black Seriye "Renk" Kattı (!)
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jaguar’ın yeni I-Pace Black modeli, HSE modelini temel alıyor, ancak S, SE ve HSE'de genellikle isteğe bağlı olan bazı özelliklere sahip. Örneğin, yan ayna kapakları, ızgara, ızgara çerçevesi, yan cam çerçeveleri ve arka logolar üzerinde parlak siyah içeren mevcut Black Pack ile birlikte geliyor.

 

I-Pace Black'in diğer özellikleri arasında parlak siyah 20 inç beş kollu jantlar, panoramik bir tavan ve arka koltuktaki yolcular için karartılmış cam yer alıyor.

 

Jaguar tasarım direktörü Julian Thomson, "I-PACE’nin dramatik, ileri atılan profili, kısa çıkıntıları ve gergin, kaslı kalçaları, onu diğer SUV'lardan ayıran bir drama duygusu veriyor. Özel I-PACE Black'i yaratmak bize tasarımı daha da dinamik, ayırt edici ve cazip hale getirerek tasarımı incelikle geliştirme fırsatı verdi." dedi.

I-Pace Black, Aruba ve Farallon Pearl siyah premium metalik boyalar dahil olmak üzere standart modellerle aynı renk yelpazesiyle sunuluyor. Kabinde, Ebony deri spor koltuklar, bir Ebony tavan döşemesi ve parlak siyah döşemeler bulunuyor.

Tüm I-Pace Black modelleri, 394 hp güç çıkışı ve 696 Nm tork üreten ve 4,5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşmasını sağlayan çift motorlu kurulumla birlikte geliyor. 90 kWh pil takımı, 7 kW duvar kutusu kullanılarak 12,75 saatte ve 11 kW duvar kutusuyla 8,6 saatte şarj edilebilirken, 100 kW DC şarj cihazları yalnızca 15 dakikada 127 km'ye kadar menzil ekleyebiliyor.

 

İngiltere'deki alıcılar, I-Pace Black'i 72.445 £ (101.000 $) ile başlayan fiyatlarla sipariş edebilecekler.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo