Pandemi Tokyo Otomobil Fuarı'nın İlk Kez İptal Edilmesine Neden Oldu

Ototeknikveri     23 Nisan 2021 07:37

Toyota başkanı ve Japonya Otomobil Üreticileri Birliği başkanı Akio Toyoda, 2021 Tokyo Otomobil Fuarı'nın iptal edildiğini duyurdu.

Pandemi Tokyo Otomobil Fuarı'nın İlk Kez İptal Edilmesine Neden Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fuarın iptal edilmesi kararı, COVID-19 salgını nedeniyle alındı. Bundan önce JAMA diğer seçenekleri değerlendirdi. Toyoda, organizatörlerin çevrimiçi bir etkinlik düşündüğünü ancak bunun katılımcıların "güvenli ve emniyetli bir ortamda hareketliliğin cazibesini deneyimleyebilecekleri" bir ana programa izin vermeyeceğine karar verdiklerini bildirdi.

 

Tokyo Motor Show geleneksel olarak Ekim-Kasım aylarında düzenleniyor ve yalnızca iki yılda bir yapılıyor, bu yüzden geçen yıl iptal edilmesi gerekmemişti. İlk fuar 67 yıl önce 1954'te yapıldı ve yaklaşık 547.000 kişi katıldı. Etkinlik 2019 yılında 1,3 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

 

Toyoda'ya göre, fuarın çeşitliliği ve boyutu nedeniyle online bir etkinlik işe yaramazdı. İnsanlara otomobilleri, bisikletleri, mini arabaları ve büyük araçları sergide yüz yüze deneyimleme şansı vermek öncelikti.

 

Duyuru, 2021 Tokyo Auto Salon'un iptalini takip ediyor. 15-17 Ocak 2021 tarihleri ??arasında gerçekleşecek olan etkinliği organizatörler, katılımcıları ve çalışanları korumak için benzer şekilde iptal etmeye karar vermişti.

 

Reuters'e göre Japonya, kısa süre önce hükümetin olağanüstü hal ilan etmesine yol açan başka bir COVID-19 enfeksiyonu dalgasıyla daha sarsıldı.

 

Japonya Otomobil Üreticileri Birliği etkinliği Tokyo Mobility Show olarak yeniden adlandıracağından, geri döndüğünde biraz değişecek. Bu, otomobil üreticilerinin yeni sahiplik modellerinin kullanılabilirliğini yansıtmak ve otonom araçları müjdelemek için mobilite sağlayıcılarının yeniden markalaştığı gerçeğiyle uyumlu.

Son Güncelleme : 23 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo