Honda 2022 Civic'te Yeni "Simplicity and Something" İç Tasarım Felsefesini Duyurdu

Ototeknikveri     27 Nisan 2021 03:53

Honda, gelecek yeniliklere bir bakış sağlayan bir videoyla yeni iç tasarım felsefesini vurguluyor.

Honda 2022 Civic'te Yeni "Simplicity and Something" İç Tasarım Felsefesini Duyurdu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

"Simplicity and Something" olarak adlandırılan tasarım felsefesi, "erken Honda araçlarının insan merkezli tasarımlarını" yakalamayı hedefliyor.

 

Bu biraz belirsiz olsa da, şirket karmaşıklığı azaltmak istiyor ve bu da araçlar giderek daha yüksek teknolojiye sahip hale geldikçe önemli bir zorluk haline geliyor. Özelliklerin çoğu dijital gösterge kümelerine ve bilgi-eğlence sistemlerine bağlı, ancak ekranlar sadece iç mekanın bir parçası.

 

Sonuç olarak, "Simplicity and Something" felsefesi, görsel karmaşadan arınmış iç mekanlar gerektiriyor. Bu, "mükemmel görüş alanı" için ince sütunlar, alçak kaputlar ve büyük camlı kısımlar bekleyebileceğimiz anlamına gelir.

Ayrıca Honda, mekanik bileşenler için gereken alanı en aza indirirken kabin alanını maksimize edecek bir "Maksimum İnsan / Minimum Makine" yaklaşımı benimsiyor. Tasarımcılar ayrıca "sürücü ve yolcularda olumlu bir duygusal tepki uyandıran" öğeler de ekleyecek. Felsefenin "Something" kısmı olarak bilinen bunlar, tırtıklı düğmeler gibi özel tasarım dokunuşlarına sahip olacak.

 

Honda'dan Johnathan Norman, "simplicity" yani "basitlik" felsefesini genel iç tasarım dili olarak tanımlarken "something" yani "bazı şeyler" için ise "her modele özgü kişilik ve çekicilik" tanımını yaptı. Aslında, gelecekteki modeller, Accord'u Civic'ten ve CR-V'yi Passport'tan ayırmaya yardımcı olan özel dokunuşlarla daha temiz bir iç tasarıma sahip olacak. Norman, "bazı şeyler" denilen özelliklerin "her bir ürünü farklılaştırmaya ve gelecekteki Honda araçlarınızı sürmek isteyeceğiniz ve kullanmaktan heyecan duyacağınız bir şey haline getirmeye yardımcı olacağını" ekledi.

 

Honda 28 Nisan'da 2022 Civic'i tanıttığında ne bekleyeceğimiz konusunda daha iyi bir fikir edineceğiz.

Son Güncelleme : 27 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo