2023 BMW X5 M Görüntülendi, iX Benzeri Ekranlar Kullanılacak

Ototeknikveri     29 Nisan 2021 10:49

Casus fotoğrafçılar, geçen sonbaharda makyajlı bir BMW X5'i fotoğraflamıştı, şimdi de güncellenmiş bir X5 M yakaladılar.

2023 BMW X5 M Görüntülendi, iX Benzeri Ekranlar Kullanılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eşleşmeyen tamponların takıldığı tespit edilen prototip, tüm üstyapı mevcut modelden devam ediyor gibi göründüğü için pek açıklayıcı değil. Bununla birlikte, crossover geçici farlarla donatıldı.

Görülecek çok şey olmasa da, değiştirilmiş tamponlar ve revize edilmiş aydınlatma birimleri dahil olmak üzere olağan döngü ortası güncellemelerini bekleyebiliriz.

X5 M, iX'te kullanılana benzer bağımsız bir dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemine sahip olacağından, kabinde daha büyük değişiklikler olacak. Bu fotoğraflarda ekranları ayırt etmek zor olsa da, güncellenen X6'nın resimleri onları ayrıntılı olarak ortaya koydu.

Detaylar eksik, ancak dijital gösterge panelinin 12.3 inç boyutunda olması beklenirken, bilgi-eğlence sisteminin 14.9 inç olması bekleniyor. Minimalist bir vites değiştiricinin yanı sıra yeni kontrol araçları da bekleyebiliriz.

Mevcut X5 M, 600 hp (447 kW / 608 PS) güç çıkışı ve 750 Nm tork üreten çift turbo 4.4 litrelik bir V8 motorla güçlendiriliyor. Motor, Aktif M diferansiyelli bir M xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine güç gönderen sekiz ileri otomatik şanzımana bağlı. Bu kurulum, crossover'ın 3,8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşmasına ve isteğe bağlı M Sürücü Paketi ile donatıldığında 285 km / saat'e varan en yüksek hıza ulaşmasına olanak tanıyor.

Müşteriler ayrıca, güç çıkışını 617 hp'ye (460 kW / 625 PS) yükselten ve hızlanma süresini 3,7 saniyeye düşüren bir Competition modelini tercih edebiliyor.

Son Güncelleme : 29 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo