2021 Skoda Fabia'ya Octavia'dan Esinlenen İç Mekan

Ototeknikveri     30 Nisan 2021 01:21

Skoda, iç mekanın bir taslağını yayınlayarak yeni nesil Fabia'nın içeride nasıl görüneceğine ilk kez göz atmamıza izin verdi.

2021 Skoda Fabia'ya Octavia'dan Esinlenen İç Mekan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Süper mini, Octavia'dan esinlenen genel bir tasarıma ve ağabeyininki ile aynı görünen iki kollu bir direksiyon simidine sahip.

Gösterge paneli, her iki tarafta iki yuvarlak hava menfezi, standart 6,8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi veya isteğe bağlı 9,2 inç ekran, 10,2 inç dijital kadranlar, yeni havalandırma ve klima kontrolleri, vites seçicinin her iki tarafında düğmeler bulunan bir orta konsol ve geleneksel bir el freni kolu ile birlikte geliyor.

MQB-A0 platformuna geçiş, dördüncü nesil Fabia'nın artık içeride daha geniş olduğu anlamına geliyor. Dahası, yeni mimari onu daha modern güç aktarma organlarıyla uyumlu hale getiriyor ve Skoda'nın daha önce duyurduğu gibi, 65 ve 80 PS (48 - 59 kW) olmak üzere iki güç çıkışlı, doğal olarak havalandırılan 1.0 litrelik üç silindirli bir motorla piyasaya sürülecek. Motor beş ileri manuel şanzımanla bağlantılı.

95 ve 110 PS (94-109 HP / 70-81 kW) 1.0 litrelik turbo üç silindirli motor, daha düşük versiyonda beş ileri bir manuel ve daha güçlü versiyonda altı ileri manuel veya isteğe bağlı yedi vitesli DSG şanzımana sahip olacak. Yedi vitesli bir DSG şanzımana bağlanan 150 PS (147 HP / 110 kW) 1.5 litrelik motor, serinin en tepesinde oturacak.

2021 Fabia ayrıca yarı otonom sürüş işlevlerine ve daha cömert bir güvenlik sistemleri yelpazesine sahip olacak. Modelin tanıtımı 4 Mayıs'ta yapılacak ve bu yıl satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 30 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo