Mercedes-AMG EQS Yine Görüntülendi

Ototeknikveri     04 Mayıs 2021 02:53

Casus fotoğrafçılar, eskisinden daha az kamuflajlı başka bir Mercedes-AMG EQS prototipini daha görüntüledi. Sarı fren kaliperlerini, küçük arka kanadı ve önceki test aracının diğer özelliklerini korurken, bu otomobil daha yüksek profilli tekerlekler (21? jantlarda 275/40) kullanıyordu, ancak Mercedes elektrikli performans modelini piyasaya sürdüğünde muhtemelen farklı tekerlek seçenekleri sunacak.

Mercedes-AMG EQS Yine Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elektrikli araçlar dünyası hızla büyüyor ve bu, yakında bir dizi performans versiyonunun da geleceği anlamını taşıyor. EQS'nin AMG versiyonu da bunlar arasında bulunuyor.

 

Mercedes’in yeni elektrikli otomobili EQS, en son teknolojileri barındırıyor, ancak marka 715 HP versiyonunun yolda olduğuna söz verdi ve biz de ona bakıyor olabiliriz. Kamuflaj sayesinde bunu diğer modellerden ayırmak biraz zor olsa da, otomobil üreticisi o büyük seramik diskleri veya o sarı fren kaliperlerini saklayamadı.

 

Etkili bir şekilde kamufle edilmiş olmasına rağmen, bagaj kapağında bir spoyler bulunduğu anlaşılıyor, bu da Mercedes'in bastırma kuvveti adına 0.20 sürtünme katsayısının sadece birazını feda etmeye istekli olduğunu gösteriyor olabilir.

 

Arka tekerleklerin arkasındaki küçük çıkışlar, Mercedes’in havadaki ustalığının yanı sıra performansı da gösteriyor. Önde ve arkada kamuflajla, markanın performans için başka neler yaptığını görmek zorlaşıyor.

 

Elbette, bu noktada performans rakamları bilinmiyor, ancak EQS 580 zaten 516 HP güç çıkışı ve 854 Nm tork üretiyor. Bu da sadece 4.3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşmak için yeterli.

 

Modelin 2582 kg ağırlığında olduğunu da belirtelim.

 

Mercedes, EQS43, EQS53 ve EQS63 adlarını halihazırda tescil etmiş durumda, şimdilik bunlardan hangisinin kullanılacağını bilmek zor.

 

Söylentilere göre otomobil bu yılın sonlarında veya 2022'nin başlarında çıkacak.

Son Güncelleme : 04 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo