BMW Makyajlı 2022 X3'ü Yanlışlıkla Erken Gösterdi!

Ototeknikveri     04 Mayıs 2021 07:18

Makyajlı BMW X3'ün görüntüleri internete zamanından önce sızdı. Görüntüler ilginç şekilde BMW'nin İspanya'daki resmi web sitesinde yayınlandı ve ön ve arka kısımlara dair ipucu ile birlikte yeni otomobilin yan kısmına da iyi bir bakış sağlıyor.

BMW Makyajlı 2022 X3'ü Yanlışlıkla Erken Gösterdi!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önde, değişime uğrayan en belirgin ve görünür unsur, 4 Serisi'ni takip ediyor gibi görünen köşeli farlar. Gündüz farları daha az dairesel ve daha sivri, ancak genel görünüm BMW’nin mevcut tasarım yönüyle çok uyumlu görünüyor.

 

Elbette, günümüz BMW'lerinin en büyük ve potansiyel olarak en tartışmalı unsuru, böbrek biçimli dev ızgaralar. Görünen o ki makyajlı modelde ızgaralar, M3 / M4 veya X7 kadar olmasa da, öncekinden daha büyük olabilir. Ek olarak, model ızgaranın altında yer kaplayan ayrı bir hava girişine sahip görünüyor.

Diğer önemli özellikler arasında, yeniden şekillendirilmiş şık bir ön tampon yer alıyor. Arka lambalar da buzlu görünüyor. İnternetteki bazı spekülasyonlar, görülen X3'ün M40i olduğu yönünde. Öyleyse, agresif tampon ve tekerlek tasarımı, daha küçük modeller için azaltılabilir.

İç mekan değişikliklerinin minimumda tutulması bekleniyor. Benzer şekilde, BMW'nin 2022 X3'te herhangi bir güç aktarma organı değişikliği yapması beklenmiyor. Bunun yerine, mevcut benzinli ve dizel motor yelpazesine ve bir veya daha fazla plug-in hibrit modele bağlı kalmaları muhtemel. Ayrıca, 473 hp (Competition için 503 hp) 3.0 litrelik çift turbo sıralı altı motorlu X3 M'nin de kalması bekleniyor.

Son Güncelleme : 04 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo