2021 BMW X3 Kamuflajı Azalttı: Izgarası O Kadar Büyük Değilmiş!

Ototeknikveri     05 Mayıs 2021 09:54

Piyasada dört yılın ardından üçüncü nesil BMW X3 güncellenmeye hazırlanıyor. Makyajlanan modelin bu yılın sonlarında uluslararası pazarlar için tanıtılması ve Kuzey Amerika'da 2022 model yılı için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

2021 BMW X3 Kamuflajı Azalttı: Izgarası O Kadar Büyük Değilmiş!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ancak, bu gerçekleşene kadar, Münih merkezli otomobil firması premium kompakt crossover'ın güncellenmiş prototiplerini test etmeye devam ediyor. En son casus fotoğraflar daha az kamuflajlı bir prototipi gösteriyor ve ızgara, kabaca öncekiyle aynı boyut ve şekle sahip gibi görünüyor.

 

Farlar revize edilecek ve görünüşe göre, biraz daha küçük bir alt ızgaraya ve daha yuvarlak yan hava girişlerine sahip ön tampon da güncellenecek. Kamuflaj çıkartmaları arkadaki herhangi bir değişikliği fark etmeyi zorlaştırıyor, ancak BMW, göründüğü kadarıyla arka tamponu yenilemiş. Arka lambaların şekli çok benzer, ancak grafikler muhtemelen yeni.

 

Güncellenen X3'ün yeni bir bilgi-eğlence sistemine sahip olduğu anlaşıldığından, kokpit şimdilik kısmen gizlenmiş.

 

Güç aktarım mekanizması seçeneklerinde, mevcut modele kıyasla çok dramatik bir iyileştirme beklemiyoruz. Benzinli, dizel ve plug-in hibrit seçeneklerin en üstünde X3 M'deki 3.0 litrelik çift turbo sıralı altı silindirli motor olacak ve standart modelde 473 hp, Competition modelinde 503 hp üretecek.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo