2021 Volkswagen T7 Multivan Haziran'da MQB Platformu ve Daha Akıllı Özelliklerle Gelecek

Ototeknikveri     07 Mayıs 2021 04:54

Volkswagen, bize yeni nesil T7 Multivan'ı daha detaylı gösteren bir çizim yayınladı ve Haziran ortasında prömiyer yapacağını duyurdu.

2021 Volkswagen T7 Multivan Haziran'da MQB Platformu ve Daha Akıllı Özelliklerle Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model, seleflerinden bazılarından esinlenen belirli yönleriyle daha gelişmiş bir tasarıma sahip. Örneğin, gövde boyunca uzanan yatay karakter çizgisi T3'e bir selam verirken, ön camın altında gerilen kaput bize T4'ü hatırlatıyor.

Baş tasarımcı Albert Kirzinger, "İleriye doğru büyük bir adım atarak, bu ikonik aracın kusursuz karakterini daha da geliştirdik ve aynı zamanda tipik Bulli serisine sadık kaldık. Örneğin, bir T3'ün gövdesi etrafında dolanan yatay karakter çizgisine bilinçli olarak yer verdik. T’nin çok yönlü hikayesinin DNA'sı yaşıyor. Tamamen yeni bir Multivan'da, yine de ilk bakışta tipik bir Bulli." diye konuştu.

T7'nin ön ucu, Golf Mk8 gibi VW’nin bazı yeni modellerine biraz benziyor. Çünkü otomobil üreticisinin de onayladığı gibi, yeni model MQB platformu tarafından destekleniyor. Sonuç olarak, daha fazla sayıda güç aktarma organları ile uyumlu olacak ve son haberler doğru çıkarsa, muhtemelen plug-in hibrit güç aktarma organlarının da katıldığı normal benzinli ve dizel motorlarla piyasaya sürülecek.

İç mekana gelince, 2021 T7 Multivan gelişmiş pratiklik ve daha geniş alan vaat ediyor. Aracın kabini, 10 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi, 360 derecelik kameralar, kablolu vites seçici ve ön koltukta oturan yolcular için bir konsol görevi gören çok işlevli bir masa içerecek.

Son Güncelleme : 07 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo