YENİ RENAULT CLİO GT LİNE, 55.300 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA TÜRKİYE'DE

Ototeknikveri     07 Eylül 2014 12:09

Renault, Megane ailesinde sonra, küçük hatchback modeli Clio'da da, GT Line donanım seçeneğini sunmaya başlıyor.

YENİ RENAULT CLİO GT LİNE, 55.300 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA TÜRKİYE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault, Megane ailesinde sunduğu sportif donanım seviyesi olan GT Line'ı şimdi de küçük hatchback modeli Clio'da sunmaya başlıyor. Standart Clio, Clio Sport Tourer ve Clio R.S.'in ardından farklı bir alternatif olan GT Line versiyonları, sportif görünüm, sürüş konforu ve ekonomiyi bir arada sunuyor. Renault Sport Technologies tarafından geliştirilen Clio GT Line, dışarıdan bakıldığında, standart modellerden özel ön ve arka tamponları, ön tampona engtegre led gündüz farları, özel egzoz çıkışı, koyu metal detaylara sahip gövde renginde yan çıtaları, koyu metal yan aynaları, arka bölümdeki GT Line logosu ve 16 inçlik GT Line alüminyum jantlar ile farklılaşıyor.
 
Aracın iç mekanında ise deri direksiyon simidi, parlak siyah lake iç dekor paketi ve özel Renault Sport kapı eşiği öne çıkan detaylar olarak yer alıyor. Yeni Renault Clio GT Line'da, dokunmatik ekranlı internet bağlantılı entegre navigasyon multimedya sistemi olan Renault R-Link, geri görüş kamerası, 17’’ GT Line alüminyum jantlar ve farklı kişiselleştirme seçenekleri ise opsiyonel olarak sunuluyor.
 
Yeni Clio GT Line, Clio Ailesinde bulunan birçok rengin dışında Atlas Mavi özel renginde de sipariş edilebilen Clio GT Line, iki farklı motor seçeneğinden oluşan üç farklı versiyon ile tercih edilebiliyor. Ülkemizde Joy, Touch ve Icon donanım seviyelerinden sonra dördüncü alternatif olan GT Line, benzinli 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.2 Turbo EDC 120bg, manuel vitesli dizel 1.5 dCi 90 bg ve 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.5 dCi EDC 90 bg versiyonları ile sunuluyor. Eylül ayı boyunca Clio GT 1.2 Turbo EDC 120bg; 55.300 TL'den, Clio GT 1.5 dCi 90 bg; 56.000 TL'den ve Clio GT 1.5 dCi EDC 90 bg; 61.150 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Renault Clio GT Line resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 07 Eylül 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo