7 Kişilik Konfor ve Teknoloji Canavarı Land Rover Discovery

Ototeknikveri     09 Mayıs 2021 05:22

Tek başınıza uzun yolculuklar ya da tüm ailenin bir arada olduğu bir macera… Planınız ne olursa olsun 2 lt 300 BG benzinli motor seçeneği ile Yeni Land Rover Discovery, hayatınıza rahatlıkla uyum sağlıyor.

7 Kişilik Konfor ve Teknoloji Canavarı Land Rover Discovery
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Land Rover Discovery, özgün karakteri ve çok yönlülüğü ile geçmişten günümüze gelen farklılığını koruyor. Farların altına yerleştirilen yeni LED gündüz farları ve kayar sinyalleri sofistike bir görünüm sağlarken, yenilenen ön tampon ve yan havalandırma kanallarıyla da dinamik bir görünüm yaratıyor.

 

 

Yenilenen iç mekan tasarımı ile lüks hissini en üst seviyede yaşatan Yeni Land Rover Discovery gelişen araç içi teknolojisi sayesinde yüksek kalite ve kullanım kolaylığı sunuyor. Tamamen yenilenen orta konsol, bir önceki versiyonuna göre %48 oranında daha büyük. 11,4” büyüklüğündeki tam HD dokunmatik ekran Land Rover’ın en son teknolojisi Pivi Pro bilgi-eğlence sistemine sahip.

ClearSight Ground View teknolojisine sahip Yeni Land Rover Discovery, zemini birçok açıdan görmenizi sağlarken sizlere arazi fark etmeksizin kolay ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunuyor. Pivi Pro ekranından zemini, aracın alt kısımını ve tekerlekler de dahil olmak üzere birçok açıdan görüntüyü takip edebilirsiniz.

 

Yolculuğunuzun konforlu ve sağlıklı olmasını hedefleyen Yeni Land Rover Discovery, PM2,5 hava filtreleme teknolojisine ve Kabin İçi Havalandırma Sistemi’ne sahip.

Teknoloji sayesinde, içeri giren havanın analizi gerçekleştirilerek kalite ölçümü yapılıyor. Sonrasında otomatik olarak devreye giren sistem ile hava içerisinde bulunan küçük partiküller, toz ve polen gibi uçucu alerjik maddeler minimuma indirilerek hava temizlenebiliyor.

Kalabalık aileler için HSE donanım seviyesinde standart olarak sunulan 7 yetişkin boy koltuk seçeneği, tüm koltuklar açıkken dahi 258 litrelik bir alan sunuyor. Opsiyonel Akıllı Koltuk Katlama teknolojisi ile de merkezi dokunmatik ekran kullanılarak oturma düzeninin zahmetsizce yapılandırılabilmesine olanak sağlıyor.

Yeni Land Rover Discovery’de sunulan Wade Sensing özelliği, su geçişlerinde gerekli olan optimizasyonu sağlıyor. Gelişmiş sensörleri sayesinde dokunmatik ekran üzerinden suyun derinliği hakkında bilgi veren teknoloji, suyun mevcut derinliğinin yanı sıra aracın güvenli şekilde ne kadar derin suda ilerleyebileceğini de gösteriyor.

Son Güncelleme : 09 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo