2022 Porsche Cayenne Coupe Yeni Bir Burunla Görüntülendi

Ototeknikveri     16 Mayıs 2021 03:07

Casus fotoğrafçılar makyajlı Porsche Cayenne'i birçok kez yakaladılar, ancak şimdi Cayenne Coupe'ye ilk kez bakıyoruz.

2022 Porsche Cayenne Coupe Yeni Bir Burunla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Anında tanınabilir görünen model, daha dikdörtgen bir şekle ve daha belirgin yatay çubuklara sahip revize edilmiş bir ızgara ile geliyor. Artık tek alt çubuğa sahip olan genişletilmiş hava girişlerini de görebiliriz.



Ayrıca, crossover coupe, yeniden biçimlendirilmiş farlar ve yeni bir kaput ile sunuluyor. Arka tarafın eskisi gibi devam edeceği görülüyor, ancak üretim modeli modifiye edilmiş bir tampona ve hafifçe revize edilmiş arka lambalara sahip olabilir.



Casus fotoğrafçılar iç mekanı çekecek kadar yaklaşamamış, ancak Cayenne'in önceki resimleri, modelin 911'de bulunandan esinlenilen minimalist bir vites değiştiriciye sahip yeni bir orta konsol ile geleceğini gösterdi. Bu prototipte aynı zamanda güncellenmiş bilgi-eğlence sistemi, yeni kontrol araçları ve tamamen dijital bir gösterge paneli bulunuyordu.



Porsche, güncellenen Cayenne serisi konusunda ağzını sıkı tutuyor, ancak motor seçeneklerinin devam etmesi bekleniyor. Bununla birlikte, crossover Panamera'nın izinden gidebilir ve E-Hybrid ile Turbo S E-Hybrid arasına girmek için yeni bir S E-Hybrid versiyonu benimseyebilir. Böyle bir durumda, plug-in hibrit toplam 552 hp (412 kW / 560 PS) güç çıkışı ve 750 Nm tork değerine sahip olabilir.



Lansman tarihi bir sır olarak kalmaya devam ediyor, ancak Porsche makyajlı Cayenne ve Cayenne Coupe'yi bu yılın sonlarında veya gelecek yılın başlarında tanıtabilir.

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo