2022 BMW X3 ve iX3 Güneş Gözlükleriyle Geliyor

Ototeknikveri     18 Mayıs 2021 01:48

Çin'den gelen bu yeni fotoğraflar, BMW’nin makyajlı 2022 X3’ünü parlak bir geleceğin dört gözle beklediğini gösteriyor.

2022 BMW X3 ve iX3 Güneş Gözlükleriyle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Orta büyüklükteki SUV kamuflajını azaltmış olabilir, ancak bu ızgaranın görünümüne bakılırsa, otomobil şimdi paparazzilerden kaçmak için Hollywood aktrisleri gibi güneş gözlüğü takıyor. Bu gözlükleri gördükten sonra bir daha asla görmezden gelemeyeceksiniz.



Yeni ızgaranın dış hatlarını bir güneş gözlüğüne benzetmemek neredeyse imkansız. Bu bordo prototip, geleneksel bir oluklu versiyondan ziyade pürüzsüz bir ızgaraya sahip çünkü bu, ABD'de satılmayan, ancak Avrupa ve Çin gibi diğer pazarlarda mevcut olan tamamen elektrikli iX3. Bu özel versiyon, Brilliance ve BMW tarafından yerel olarak üretilen Çin pazarına özel Brilliance iX3.



Öte yandan hemen hemen her açıdan bu otomobil yaz aylarında Avrupa'da bayilerde görebileceğimiz güncellenmiş X3'ü aynen yansıtıyor. BMW İspanya tarafından sızdırılan bir görüntü sayesinde yenilenen arabanın yan tarafını daha önce görmüştük ancak bu fotoğraflar bize revize edilmiş ızgaranın, farların ve tamponların ilk yakın çekimini veriyor.



Izgara aslında çok daha büyük görünmüyor, ancak ızgaranın iki bölümü (BMW diliyle "böbrek") arasındaki kaporta renginin parlaklığını kaldırmak sunum üzerinde dramatik bir etkiye sahip. Ve tabii ki, burada görülen iX3 pürüzsüz bir ızgaraya sahipken, benzinli ve dizel versiyonlar daha geleneksel oluklu bir versiyona sahip olacak.



Bu M spor modelin tamponu, eski arabanın aralıklı yan hava girişlerini daha dar, dik havalandırma delikleri ile çevrili daha kısa, daha geniş bir açıklıkla değiştiriyor. Bunlar yeni X3'e daha şık, daha eğimli bir görünüm kazandırıyor.



Arkada yeni renkli aydınlatmalar, ayrıca yenilenen tampon ve difüzör var. Eski otomobilin yatay reflektörleri, tamponun gövde ile aynı renkteki bölümünden siyah alt kısma doğru hareket ediyor, lambaların altında bazı yeni (neredeyse kesinlikle sahte) dikey havalandırma delikleri var ve eski dairesel egzoz boruları artık köşeli.



Hâlâ iç mekana tam bir göz atmak için vakit var, ancak yeni bir vites kolu ve bir iDrive güncellemesi alma olasılığı yüksek olsa da, değişikliklerden gözlerimizin kamaşmasını beklemiyoruz.

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo