Serinin Yeni Kralı 2022 Mercedes-Maybach S680'i Selamlayın

Ototeknikveri     18 Mayıs 2021 05:58

Çift turbolu bir V8 size göre değilse, Mercedes-Maybach serinin en iyisi S680 4MATIC'i tanıttığı için rahatlayabilirsiniz.

Serinin Yeni Kralı 2022 Mercedes-Maybach S680'i Selamlayın
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Standart Maybach S-Serisi'nden daha da ayrıcalıklı olacak şekilde tasarlanan S680, 621 hp (463 kW / 630 PS) güç çıkışı ve 1001 Nm tork üreten, el yapımı çift turbo 6.0 litrelik V12 motora sahip.



Motor, dokuz ileri otomatik şanzımana ve standart dört tekerlekten çekiş sistemine bağlı. Bu, Bentley Flying Spur ve Rolls-Royce Ghost rakibi olan modelin, elektronik olarak sınırlandırılmış 209 km / sa azami hıza ulaşmadan önce 4,4 saniyede sıfırdan 100 km/sa hıza çıkmasını sağlıyor.



Performanstan bahsetmişken, motor torkunun %69'u arka tekerleklere gittiği için model arkaya eğilimli. Devasa sedan ayrıca manevra kabiliyetini artırmaya yardımcı olmak için arka aks yönlendirme özelliğine sahip.



Stil değişiklikleri küçük, ancak sedanı çift turbo 4.0 litre 496 hp V8 motorlu ve EQ Boost teknolojili daha ana akım benzerinden ayırmak için serinin en üstündeki model V12 ile geliyor.



V12 motorun yanı sıra model, benzersiz bir ızgara ve modifiye edilmiş bir ön tampon gibi tipik Maybach özelliklerine sahip. Alıcılar araçta ayrıca gömme kapı kolları, elektrikli arka kapılar ve iki renkli boya şemaları da bulacaklar.



Elbette, Maybach'lar tamamen iç mekanla ilgili ve Nappa deri tavan döşemesi, gösterge paneli, pencere çerçeveleri ve sütunlar dahil neredeyse her yerde karşımıza çıktığından kesinlikle hayal kırıklığına uğratmıyor. Öne çıkan diğer özellikler arasında designo ahşap kaplama, elmas biçimli kapitone ve kontrast şeritlerin yanı sıra Maybach'a özgü pedallar ve hatta özel bir Maybach kokusu yer alıyor.



Mercedes çok fazla ayrıntıya girmedi, ancak modelin bir Burmester 4D surround ses sistemine, iki 11.6 inç ekrana ve bir tablete sahip bir MBUX arka koltuk eğlence sistemiyle geldiğini doğruladı. Müşteriler ayrıca gümüş kaplı şampanya kadehleri ve lüks içeceklerini saklamak için soğutulmuş bir bölme sipariş edebiliyorlar.



Tüm teknik özellikler lansmana yakın bir zamanda duyurulacak, ancak 12,3 inç dijital gösterge paneli, 12,8 inç bilgi-eğlence sistemi ve ısıtma, havalandırma ve masaj işlevlerine sahip ön koltuklar da bekleyebiliriz. Diğer özellikler arasında dört bölgeli bir klima kontrol sistemi, ön / arka kablosuz akıllı telefon şarj cihazları, aktif çok konturlu arka koltuklar ve 64 renkli bir ortam aydınlatma sistemi bulunabilir.



Almanya'da S680 şu an siparişe hazır durumda ve fiyatlandırma 164,565,10 € 'dan başlıyor.

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo