Kia K9 Güney Kore'de Makyajlandı

Ototeknikveri     18 Mayıs 2021 06:49

Kia Kore'de güncellenmiş K9 amiral gemisi lüks sedan modelini tanıttı. Otomobilin Volvo'nun "Thor'un çekici" farlarına benzer farlara sahip olması dikkat çekiyor.

Kia K9 Güney Kore'de Makyajlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak 2018'de tanıtılan Kia K9 bu kez eskisinden daha "lüks" ve "sofistike" olacak şekilde makyajlandı.



V şeklinde krom ek parçalar, ince farlar ve önde büyük bir tamponla yeni ve daha geniş bir ızgara öne çıkan yenilikler arasında. Kia ayrıca otomobilin daha büyük görünmesini sağlamak için yeniden işlenmiş bir karakter çizgisi, daha lüks görünen 19 inçlik jantlar ve arka kısmın genişliği boyunca uzanan yeni bir arka far çizgisi kullanmış.



Yeni görünüm model için pek çok şeyi değiştirse de, bu örneğin Kia K8'in sahip olduğundan çok daha kısıtlı bir güncelleme.



Ne yazık ki aracın içi henüz ortaya çıkmadı. Dış cephenin lüks güncellemesiyle, yine de, iç mekanın daha şık malzemeler, pelüş koltuklar ve belki de bilgi-eğlence sisteminde bir güncelleme alacağını tahmin ediyoruz.



Benzer şekilde Kia, güncellenmiş otomobilin güç aktarım mekanizmasının ayrıntılı özelliklerini henüz açıklamadı. Eski model, hem arkadan hem de dört tekerlekten çekiş konfigürasyonlarının yanı sıra çeşitli motorlar da sunuyor. Motor yelpazesinde, 419 hp 5.0 litrelik bir V8 öne çıkıyor. Bu arada, çeşitli V6'lar 250 hp ile 311 hp arasında güç çıkışı üretiyor.



Yakın zamana kadar K9, ABD'de V8 motoruyla sunuluyordu ve K900 olarak adlandırılıyordu. Ocak ayında marka, Kuzey Amerika'da Cadenza (şimdiki adı K8) ile birlikte modeli bırakacağını duyurdu. Zayıf satışlar ve crossover'ların öneminin artması, sedanları sona yaklaştırdı.



Bir Kia Kuzey Amerika temsilcisi, güncellenmiş K9'u kıtaya getirmeyi düşünüp düşünmeyeceği sorulduğunda, "Yakın zamanda duyurulan K9'u ABD pazarına sunma planımız yok" dedi. Bu açıklama Kanada için de geçerli.

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo