2021 VW Taigo Avrupa'da Görüntülendi, Güney Amerika'nın Nivus'uyla Aynı Görünüyor

Ototeknikveri     19 Mayıs 2021 07:51

Nivus bu yaz resmen Avrupa'ya gelecek ve Volkswagen onu 2021 Taigo adıyla satacak.

2021 VW Taigo Avrupa'da Görüntülendi, Güney Amerika'nın Nivus'uyla Aynı Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu arada, casus fotoğrafçıları Almanya'da açıkta hiçbir kamuflaj olmadan bir prototip yakaladı ve Güney Amerikalı kardeşiyle neredeyse aynı stili ortaya çıkardı.

 

Yarı kompakt crossover coupe, Volkswagen'in daha önce onayladığı gibi standart olacak LED farlara ve ızgarada daha basitleştirilmiş bir krom şeride sahip. Ayrıca en azından şimdilik ön çamurluk logolarına sahip değil. Arkada, difüzör mütevazı bir şekilde değiştirilmiş gibi görünüyor ve arka lambaların yeni grafikleri var. Bagaj kapağının ortasındaki "Nivus" logosu, "Taigo" yazısı ile değiştirilecek. Bunun dışında yeni dış cephe renkleri ve jantlarla sunulabilir.

 

Resimlerden birinde, Nivus ve Polo süper mini ile aynı görünen gösterge panelinin üst kısmını fark ediyoruz. Durum buysa, 10,25 inçlik dijital kadranların yanında (muhtemelen isteğe bağlı) merkezi havalandırma kanallarının hemen üzerinde 10 inçlik bir bilgi-eğlence sistemine ev sahipliği yapmasını bekleyebiliriz.

 

Alman otomobil üreticisi henüz daha fazla ayrıntı yayınlamadı, ancak 2021 Taigo'nun otonom acil durum freni, yokuşta kalkış yardımı, elektronik denge kontrolü, yorgunluk dedektörü ve uyarlanabilir hız sabitleyici gibi özelliklerle güvenlik donanımı açısından Güney Amerika'daki benzerini yansıtması bekleniyor.

 

Motor ailesi hakkında henüz bir şey bilmiyoruz, ancak Nivus, benzinde 114 HP ve etanolde 126 HP güç veren 1.0 litrelik üç silindirli bir motorla geliyor ve altı ileri otomatik şanzıman ve ön- tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Son Güncelleme : 19 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo