VW T7 Multivan'dan Yeni Teaser

Ototeknikveri     20 Mayıs 2021 08:33

Volkswagen T7 Multivan'ın tanıtım kampanyası, otomobil üreticisi yaklaşan plug-in hibrit versiyon hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkardıkça devam ediyor.

VW T7 Multivan'dan Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Multivan eHybrid olarak adlandırılan modelde lityum iyon pil, elektrik motoru, turboşarjlı benzinli motor ve çift debriyajlı şanzıman bulunuyor.

 

Volkswagen pek çok ayrıntıya girmedi, ancak bataryanın zeminin altına monte edildiğini ve bunun, iç mekanı maksimize etmeye ve ağırlık merkezini düşürmeye yardımcı olduğunu söyledi. Çevre dostu minibüs ayrıca yolcu tarafı ön çamurlukta bir şarj portuna sahip olacak ve Volkswagen Ticari Araçlar, evde hızlı şarj için duvar kutuları sunacak.

 

Volkswagen net sayıları vermezken, Multivan eHybrid'in "tipik günlük mesafelerin emisyonsuz katedilebilecek" kadar yüksek bir elektrikli menzile sahip olacağını belirtti. Şirket ayrıca verimliliği en üst düzeye çıkarmak ve emisyonları azaltmak için minibüsün "mümkün olduğunda" e-mode'da başlayacağını söyledi. Bununla birlikte, daha yüksek hızlarda veya şarj düşük olduğunda, turboşarjlı motor çalışmaya başlayacak.

Volkswagen, araçla ilgili yaptığı açıklamada "Elektrikli motor ve benzinli motor kombinasyonu, sürdürülebilirliği ideal olarak bir MPV'nin tipik çok yönlü nitelikleriyle birleştiriyor. Uzun yolculuklarda güçlü bir hibrit sürüşün faydalarından yararlanırken, şehirdeki günlük yaşamınızı tamamen elektrikle sürdürebilirsiniz" dedi.

 

T7 Multivan 10 Haziran'da kapsamlı şekilde tanıtılacak ve bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek. MQB platformunu kullanması ve benzinli ve dizel motorların yanı sıra yukarıda bahsedilen plug-in hibrit güç aktarma organları ile birlikte sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo