2022 Lamborghini Urus, Parlayan Kırmızı Frenleri ile Nurburgring'i Aydınlatıyor

Ototeknikveri     20 Mayıs 2021 10:27

İskandinavya'daki soğuk hava test aşamasını tamamladıktan sonra, 2022 Lamborghini Urus, biraz daha ince ayar yapmak için Almanya'daki Nurburgring yarış pistine ulaştı.

2022 Lamborghini Urus, Parlayan Kırmızı Frenleri ile Nurburgring'i Aydınlatıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Burası, bu kamufle edilmiş prototipin casus fotoğrafçılar tarafından görüldüğü ve hızlı bir turun sonunda parlayan kırmızı frenleriyle pisti aydınlattığı yer.

İtalyan süper SUV'nin şişmiş gövdesini fark ettiniz mi? Bu, daha güçlü ve daha agresif bir tasarıma sahip bir model olacağı söylenen EVO (adı doğrulanmamış) versiyonunu düşündürüyor. Çamurluk genişleticilere, daha büyük yan eteklere ve arkadaki yeni difüzör gibi görünen şeye bakarsak, pist odaklı model ile karşı karşıya olabiliriz.

Eğer öyleyse, 641 hp güç çıkışı ve 850 Nm'den fazla tork üreten, yükseltilmiş çift turbo 4.0 litrelik bir V8 motor ile gelebilir. Bu donanımla otomobil 100 km / s'ye ulaşmak için sadece 3.6 saniyeye ihtiyaç duyuyor. Sportif tasarım ve geliştirilmiş motorun yanı sıra, Urus EVO'nun daha sert bir süspansiyon kurulumuna ve daha güçlü frenlere sahip olması bekleniyor.

Güncellenen Urus'un 2022'nin başlarında piyasaya çıkışını kutlayacağı ve olası bir bilgi-eğlence sistemi güncellemesi ve yeni sürücü destek teknolojilerinin yanı sıra her iki uçta da olağan stil ince ayarlarına sahip olacağı bildirildi. Ayrıca, 800 HP'yi aştığına inanılan hibrit bir versiyonla seriyi elektriklendirecek.

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo