Sadece Avrupa'ya Özel Ford Ranger Raptor Special Edition

Ototeknikveri     26 Mayıs 2021 12:46

Oldukça kısa bir teaser kampanyasından sonra Ford, 2021 Ranger Raptor Special Edition'ı tanıttı. Yalnızca Avrupa'ya özgü olan model, sınırlı sayıda geliyor ve hem içte hem dışta gelişmiş bir görünüm sunuyor.

Sadece Avrupa'ya Özel Ford Ranger Raptor Special Edition
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bayilere Ekim ayında ulaşacak olan araç, Performance Blue, Conquer Grey veya Frozen White renklerinde ve kenarlarında kırmızı kontrast çizgileri olan mat siyah yarış şeritleriyle satışa sunulacak. Ön çeki kancaları kırmızı bir görünüme sahip ve ızgara, ön ve arka tamponlar, geniş çamurluklar ve kapı kolları mat siyah bir görünümde geliyor.



2021 Raptor Special Edition'ın kabini, koltuklarda, direksiyon simidinde, kapı içlerinde ve gösterge panelinde kırmızı kontrast dikişli deri döşeme ile dikkat çekiyor. Raptor adı ön koltuk arkalıklarında görülebiliyor ve bunun yanı sıra müşteriler, sportif aracın normal versiyonlarında bulunan olağan özellikleri de bulacaklar.



Güç, 213 PS (210 HP / 157 kW) ve 500 Nm tork üreten 2.0 litrelik çift turbo dizel motor tarafından sağlanıyor. Bu motor, Mustang ile paylaşılan 10 ileri otomatik şanzıman ve zorlu yüzeylerde çekişi artıran ve "Baja" sürüş modunu içeren Arazi Yönetim Sistemine sahip dört tekerlekten çekiş ile eşleştirilmiş olarak geliyor. Süspansiyon, önde çift salıncak ve arkada çok bağlantılı mimari kullanıyor. Amortisörler FOX'tan geliyor ve tüm arazi lastikleri General Grabber AT3.



2021 Ranger Raptor Special Edition'ın tanıtımını kutlayan Ford, "The Good, the Bad + The Badass" adlı üç buçuk dakikalık bir video yayınladı. Film, İspanya'da bir Spaghetti Western film setinde çekildi ve Wolftrak, Stormtrak ve Ranger MS-RT versiyonlarıyla birlikte modelin off-road yeteneklerini vurguluyor.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo