Audi, E-Tron S Line Black Edition ile Elektrikli SUV'sinde Işıkları Karartıyor

Ototeknikveri     26 Mayıs 2021 09:12

Audi, E-Tron elektrikli crossover'ın yeni bir özel versiyonunu piyasaya sürdü. S Line Black Edition olarak adlandırılan bu ürün, hem normal E-Tron hem de Sportback versiyonu için satışa sunulacak.

Audi, E-Tron S Line Black Edition ile Elektrikli SUV'sinde Işıkları Karartıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

S Line üzerine inşa edilen dış kısım, karartılmış tek çerçeveli ızgaraya, karartılmış armalara, pencere çerçevelerine ve yan ayna muhafazalarına sahip. Bir dizi turuncu fren kaliperi ile dengelenen siyah 21 inç Audi Sport jantlar da yeniliklere dahil.

Black Edition ayrıca üç özel renk seçeneği ile birlikte geliyor: Chronos Grey, Glacier White ve Mythos Black. Dış değişiklikleri, kapı açıkken yere “E-Tron Black Edition” yazısını yansıtan koyu renkli arka camlar ve kapıların alt tarafındaki LED ışıklar tamamlıyor.

Dış tasarıma benzer bir şekilde, iç kısım da S Line donanım seviyesini temel alıyor ve turuncu dikişler ve emniyet kemerleri ile kontrast oluşturan siyah spor koltuklara sahip. Koltuk merkezlerinde ve kapı kaplamalarında, yüzde 45 geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış yeni Dinamica döşeme malzemesi bulunurken, Valcona deri de mevcut. Son olarak, gösterge paneli dekoratif karbon ve suni deri ile kaplanmış.

E-Tron S Line Black Edition'ın ön satışları Almanya ve diğer Avrupa pazarlarında şimdiden başladı. E-Tron 50 Quattro için 79.350 €'dan (97.159 $) ve E-Tron 55 Quattro için 91.750 €'dan (112.335 $) başlayan fiyatlar sunuluyor. Sportback sürümleri ise 2.250 € (2.754 $) daha pahalı. Black Edition için 7500 € daha fazla ödemek gerekiyor.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo