Cybertruck Rezervasyonları 1 Milyonu Aşabilir

Ototeknikveri     26 Mayıs 2021 09:25

Fütüristik elektrikli pikap Tesla Cybertruck için 1 milyondan fazla rezervasyonun yapıldığı öne sürülüyor.

Cybertruck Rezervasyonları 1 Milyonu Aşabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Rezervasyon takibi ilk olarak Drive Tesla Canada tarafından bildirildi ve resmi rakamlara değil, kişisel olarak bildirilen rezervasyonlara dayanıyor. Eğer rakamlar doğruysa, Tesla için harika bir haber.

Bu rakamlar, aracın yarattığı heyecan ve popülarite ile uyumlu olacaktır. Şubat 2020'de başka bir kaynak, Tesla'nın yeni model için 535.000'den fazla rezervasyon aldığını bildirmişti.

Ancak bu rakamlar neredeyse kesinlikle şişirilmiş durumda. Bazı Tesla alıcıları, kendileri için bir üretim kontenjanı açılmasını güvence altına almak amacıyla çok sayıda (hatta yüzlerce) rezervasyon yaptıklarını ve Tesla siparişlerini onayladığında bunları iptal edeceklerini itiraf etti. Araç hakkında yeni bilgiler çıktıkta satın almaktan vazgeçerek rezervasyonunu iptal edecek başkaları da olabilir.

Cybertruck'ın ne zaman üretime başlayacağına dair bilgiler hala yetersiz. Elektrikli pikap ilk olarak 2019'da tanıtıldı ve CEO Elon Musk, şirketin yeni modeli Austin fabrikasında inşa edeceğini söyledi. Musk ayrıca bu yılın ikinci çeyreğinde araçla ilgili güncel bilgiler vereceğini belirtti.

Musk, geçen yıl Şubat ayında Twitter'da Cybertruck'un üretim versiyonunun "biraz daha iyi görüneceğini" söylemişti. Bazı güvenlik savunucuları, aracın keskin ve esnemeyen sert yapısının kaza durumunda özellikle yayalar için tehlike oluşturacağını belirterek eleştiri getirdiler.

Cybertruck, Tesla'ya göre üst donanımda üç elektrikli motora sahip olacak ve 2,9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabilecek. Araç tek şarj ile 805 km menzil sunacak.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo