Mercedes-AMG, Project One'ı Sokaklara Çıkardı

Ototeknikveri     30 Mayıs 2021 05:17

Mercedes-AMG, üretime hazır Project One'ın yaklaşan lansmanı öncesinde heyecan yaratmaya devam ediyor ve şimdi baş teknoloji sorumlusu Jochen Hermann tarafından trafiğe açık yollarda sürülen hibrit hiper otomobili sergiledi.

Mercedes-AMG, Project One'ı Sokaklara Çıkardı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Facebook'ta paylaşılan bu videoda Hermann, trafiğe açık yollara çıkmadan önce AMG Project One'daki bir Mercedes-Benz tesisinden ayrılırken görülüyor. Kabul etmek gerekir ki, otomobili kısa bir süreliğine de olsa sokakta görmek harika ve tasarım detaylarını gizlemek için tasarlanmış benzersiz bir kırmızı, siyah ve gri boya şemasıyla kaplanmış.

Mercedes-AMG, son aylarda Project One'ı üretime hazır hale getirmek için hararetle test ediyor. Biraz gecikmeye rağmen, müşteri teslimatlarının bu yıl başlaması planlanıyor.

Hiper otomobil, 2016 Formula 1 sezonundan Mercedes-AMG F1 W07'de kullanılan 1.6 litrelik turboşarjlı V6 motora sahip ve bu motor kapsamlı bir şekilde modifiye edilmiş. Bu motor tek başına 748 hp güç çıkışı sağlıyor ve yaklaşık 603 hp güç sağlayan dört elektrik motoruyla birlikte çalıştığı söyleniyor. Bununla birlikte, yanmalı motor ve elektrik motorları en yüksek güçlerini farklı zamanlarda sağladığından, toplam güç çıkışının 1.000 hp'nin biraz üzerinde olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo