2023 VW Passat, Liftback'e Dönüşecek, Avrupa'da Dizel Seçenek Sunabilir

Ototeknikveri     30 Mayıs 2021 05:52

Geleneksel aile arabaları, crossover ve SUV'lara karşı önemli bir zemin kaybetti, ancak Volkswagen, Avrupa'da Passat'tan vazgeçmeyeceğini zaten açıkladı.

2023 VW Passat, Liftback'e Dönüşecek, Avrupa'da Dizel Seçenek Sunabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

D segmenti modelinin yaklaşık iki yıl içinde yenilenmesi ve yepyeni B9 neslinin Opel Insignia gibilerle savaşmaya devam etmesi bekleniyor.

AutoExpress, yeni Passat'ın VW Grubu'nun MQB platformunu kullanacağını, ancak arka yolcular için daha fazla alan açacak daha akıllı bir boyutlandırma kullanacağını belirtiyor. Aks mesafesinin Çek kuzeni Skoda Superb ile aynı seviyeye uzatıldığı ve bagaj kapasitesinin iyileştirildiği söyleniyor. Ayrıca, bu söylenti doğru çıkarsa, sedan bir liftback'e dönüşebilir ve station versiyon buna eşlik edebilir.

Volkswagen, Golf, T-Roc, Tiguan ve Tayron kardeşleriyle birlikte yeni nesil Passat'ın 100 km'ye kadar daha fazla elektrik menzilini destekleyecek daha modern bir plug-in hibrit mimariyi benimseyeceği için yakıt açısından daha verimli olacağını şimdiden onayladı.

Passat için otomobil üreticisinin iki farklı seçenek sunacağına inanılıyor. Elektrikli giriş seviyesi toplam 200 HP civarında bir güç çıkışı üretirken, GTE 240 HP'nin biraz üzerinde güce sahip olabilir.

Modelin her zamanki benzinli motorları alıp almayacağı belli değil, ancak dizel yaşamaya devam edebilir. 2.0 TDI, yeni nesil Passat'ın kaputunun altında, 150'den neredeyse 200 HP'ye kadar değişen farklı güç çıkışlarında, üst sınıflarda sunulan 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi ile sunulabilir.

Pilli elektrikli bir versiyon olmayacak, çünkü bu rol, ID. Space Vizzion Concept tarafından önizlenen yeni bir araba tarafından üstlenilecek.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo